Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jana86
csendes tag
Elég komoly is. És igen, rájön 27% Áfa meg 150 USD szállítási díj, meg valamennyi vám, bár az elenyésző az Áfához képest. És valóban, virtuális közelharc megy az előrendelésekért és perceken belül elkapkodják. Én egyébként, miután megvolt a Flat-em, leginkább csak brahiból mentem rá a következő MAX előrendelésre. Gondoltam, teszek egy próbát, úgyse sikerül (a Flat 3. nekifutásra lett meg). És sikerült.
Azóta van Flat meg MAX is, de nem bírtam rászánni magam a Flat eladására. Most teszek egy próbát. Ha itthon nem viszi el senki, akkor felírom a Kafatek fórumra, ott órákon belül el szokták vinni. Csak egyszerűbb lenne itthon személyesen átadni, mint küldeni.Mindezek mellett nagyon becsülöm azt is a gyártóban, hogy nem használja ki gátlástalanul ezt az érdeklődési ponteciált, és nem emeli fel jobban a termék árát, meg nem fogad el extra ajánlatokat.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Le Mans Ultimate
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azóta van Flat meg MAX is, de nem bírtam rászánni magam a Flat eladására. Most teszek egy próbát. Ha itthon nem viszi el senki, akkor felírom a Kafatek fórumra, ott órákon belül el szokták vinni. Csak egyszerűbb lenne itthon személyesen átadni, mint küldeni.