- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom, de én úgy tanultam az iskolában, hogy HX gépnél az elő csapolás a csapban landol, a második megy a szomszédnak és a harmadikat már meglehet kóstolni vagy mehet a vendégnek. Ez persze akkor igaz, ha a hideg gép indításáról beszélünk és ismered a gépedet és a lefolyásból már sok mindent meg tudsz állapítani. Jártam már olyan kávézóban, ahol a barista nem is adta ki azt a kávét amit közvetlenül a rendelésem után készített, mert nem tettszett neki a kész ital, hanem csinált egy másikat. Pedig ez napközben történt, igaz előttem nem volt vendég a helyiségben.
A HX más kategória. Nagy vas nagy élvezet.
A szemes kávéval meg nem szoktam spórolni, mert akkor bolti téglából is készíthetném a Feketelevest![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Talán ezért szoktam rá az itthoni pörkölésre az ismerősök nagy örömére. Mert ha egy 25 dekás adag nem tetszik az megy ajándékba. És mielőtt ezért is megszólnának, hagy mondjam azt, hogyha 10 kiló felett vásárolsz zöld kávét, akkor már jobb áron kapod meg.Mottó: Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan dolgokkal foglalkozzak, ami nem tesz boldoggá!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dragonkin: The Banished
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mikrotik routerek
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)