Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
válasz
NagyGL
üzenetére
Szerintem a sok szabály közt a legjobb szabály az, hogy úgy kell készíteni és inni a kávét, ahogy neked a legjobban ízlik!
Az írásod alapján elég profin állsz a dolgokhoz, jobb lenne, ha nem csak csendes tagként figyelnél a háttérből
Egyébként kávétól függően, de főleg a világos pöriknél én is szoktam hagyni kicsit kihűlni, illetve meg szoktam kóstolni így is-úgy is, és sokszor jól áll neki, ha kicsit vagy teljesen hűl. Most is így ittam egy one11 kávét (ami 1-2 hónapja a fagyóban pihen) a flairrel elkészítve, és nagyon finom volt.
A sós íz szerintem hiba, ha elnyom minden más ízt, akkor biztosan az. Azt nem tudom, hogy mitől van, ha csak a felső rétegben érzed, de próbáld ki az un. szalámi szeletelés módszert, amikor 3-4 részre szétszeded a csapolást külön csészékbe, és meg fogod találni, hogy a csapolás melyik szakaszában kerül be a sósság, illetve a többi íz. Ezzel rá lehet jönni, ha pl. hamarabb le kellett volna állítani a csapolást.
Kanál: én pont James Hoffmann ajánlása óta mindig elkeverem a kávét.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- HP omen 17-w131ng bontva
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest