Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nutra
tag
Pár hét olvasás után sok mindent tanultam tőletek. Köszönöm!
Most indult meg bennem a vezérhangya, hogy eszpresszó vonalon továbblépjek és az off Jura S90 helyett (mellett) egy belépő karos gépet vegyek. Egy tavalyi filterkávés bevezető után a Jura és a Brikka mellé került a filtervonalon V60, Aeropress és egy Hario Mini Slim Pro őrlő és persze elléptem a kilós bolti kávéktól is - az ár kb ugyanaz, a méret 200-250gr és a minőség / íz egy más világ :-)
Jelenleg egy Graef CM702 lenne a következő lépés - remélve, hogy eszpresszó mellett filterezésre is megfelel (a Hario meg maradhat utazósnak a Brikka + Aeropress mellé)
Presszógépnek Lelit Anna PID-et néztem ki. Fő használat napindító cappuccino (bocs...) a párommal ill. napközbeni presszók a hétvégén. Amiben bizonytalan vagyok az a 57mm kar - vajon mennyire limitáció ill. tényleg OK-e napi max. pár adagnál tejhabosításra is az egy bojler. (Használtban, tuningban kevésbé gondolkodom kezdésnek, hozzáértés híján.)
Felmerült még bennem az új Gaggia Classic, de kevésbé derült ki, hogy az mennyire OK gép ill. PID nincs benne.
Szívesen veszek minden vélemény, tanácsot őrlőben is, gépben is - aztán döntenem úgyis nekem kell (meg fizetni, használni és ha minden jól megy, sokkal finomabb kávékat készíteni és meginni ;-)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest