- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
aktív tag
válasz
vicces1
üzenetére
Megnéztem a 1zpresso kéziket tegnap. Mindegyik rendesen megmunkált darab, nem sorjás, elnagyolt darabok. A legolcsóbb 47-es JX-ben szemmel láthatóan nem volt a belső és a külső kés koncentrikus. Egyik oldala majdnem össze ért a másikon kétszer nagyobb volt a rés. Egy lemez és csavarok segítségével van rögzítve a kés, lehet hogy simán központozható a dolog, ahhoz szét kellene szedni. Az alsó állítás se volt szimpatikus nekem rajta, de egyik alsó állítású kézi se az. A JX-Pro tetszett a legjobban, felül lehet állítani ránézésre elég precízen. A kés is jól állt benne ránézésre. Hogy ez véletlen vagy mindegyik ilyen azt nem tudom, lehet itt is van lehetőség központozásra. A K-Plus ugyan ez csak extrákkal. Titán bevonatos kés, spéci őrlemény tartó és nagy állító tárcsa van rajta. Ami nem tetszett egyikben sem az a mágneses levehető kar, nyilván lazán van illesztve, hogy le tudd szedni, de leghamarabb ott fog kiszopósodni a folyamatos hajlítgatástól ahogy tekered. 60 ezerért a JX-Pro eléggé csábító annyit megérhet szerintem, én azt választanám. Az persze megint más kérdés, hogy mit tudnak ízben. Ahhoz egy pár hétig kellene tekergetni, hogy valami vélemény kialakuljon.
(megj: ez szigorúan az én szubjektív véleményem, nem szentírás)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Le Mans Ultimate
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest