Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifis50
csendes tag
Szerintem itt két dologról beszélünk a vízhozammal kapcsolatban. Az egyik hogy hogyan (mennyire agresszíven) épül fel a vízoszlop. Ez történetesen nálam nem gond, mert éppencsak beindítva a pumpát nagyon kíméletesen lehet a pogácsára engedni a vizet.
De a másik, hogy adott idő alatt mennyi vizet nyom át a pogácsán, már engem is érint. Ha jól értem, erre van egy elfogadott standard, üresen 9 baron 60 - 90ml 10 sec alatt. Ez nálam jóval több, ami azt jelenti, hogy vagy a szűrőbe töltött kávé mennyiségével, vagy a darálási finomsággal el kell térnem a "szabványtól", hogy kb. ugyanazt kapjam. De ez tuti így ízre nem lesz ugyanaz.
Éppen megtehetem, hogy nem megyek fel 9 barig, mert kb. 3 baron a vízhozamot tekintve beleesek a kívánatos tartományba. Így viszont a kar egy nagyon szűk tartományában működik kielégítően a gép, minek akkor a profilozási lehetőség.
Szóval ahhoz, hogy kihasználhassam azt, amit a gép tud, szerintem ide is kellene a szűkítő. Nem tudom, ez jó megoldás-e, de adja magát, hogy a felsőszűrő rögzítőcsavarjába operáljak be egy dűznit. (Ha meg megvan a méret, legyártom így a csavart.)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Battlefield 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Suzuki topik
- Yettel topik
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- PH! Darts
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest