Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Szélesebb belső kijelzőt és újragondolt külsőt kaphat a Huawei Pura X2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteelCowboy
csendes tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Lehet, hogy láma kérdés, de megnyomod rendesen a Flair tamperével (vagy bármivel) az őrleményt?
Csak azert kérdezem, mert ha a többi releváns változó mind pipa (őrlemény ~16g, gondolom a kávéd nem döglött, hanem valami friss és a daráló is jól be van állítva), akkor én csak erre tudok gondolni.
Hétfőn hoztam el a saját Flair Classicomat Kávékalmártól, ahová vittem a saját Traveleremet (tengerbe vizet
) . Húztunk két shotot az ottani Flair-rel és én őröltem a saját Kinummal, amit Gábor tanácsára 3.2.0-ra állítottunk. Az új kenyai kávéjukból egy közepes pörkölésű volt az áldozat, úgy emlékszem, az is 16g volt, de egy olyan isteni gyümölcsbomba lett a végeredmény, hogy a hajam leraktam (pedig nem sok van).
Sajnos a sajátomat itthon még kibontani sem tudtam, mert a konyha kis átalakítás alatt áll és nincs hely, de ha nekikezdek, valószínűleg ezekkel a beállításokkal fogok elsőre próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- Ubuntu Linux
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- SkyShowtime
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) . Húztunk két shotot az ottani Flair-rel és én őröltem a saját Kinummal, amit Gábor tanácsára 3.2.0-ra állítottunk. Az új kenyai kávéjukból egy közepes pörkölésű volt az áldozat, úgy emlékszem, az is 16g volt, de egy olyan isteni gyümölcsbomba lett a végeredmény, hogy a hajam leraktam (pedig nem sok van).