- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
válasz
Csápájev
üzenetére
Csak világos pörkölésű kávéval foglalkozó speciatly kávézó tanfolyamán mégis mit vár?
Mi is voltunk Madal-os tanfolyamon, szerintem kifejezetten jó volt.
(#82407) vendingo:
A "milyen kávé van?" kérdésre nehéz jól válaszolni, ha nem tudjuk mit akar a kérdező.
Van aki az említett felsorolást akarja, van aki arra kiváncsi hogy milyen ízesítések vannak, van aki arra hogy 100% arabica-e, van aki pörkölésre, másik származára, harmadik meg a pörkölőre... Ha mindet felsorolom, akkor a nagyrésze hülyének néz, és nem tud mit kezdeni az infóval.
Van aki bejön a kávézóba, odaáll a pulthoz, és közli hogy "kávézni szeretnénk" mondom ok, majd kifejti: "3 db kávét kérek", amikor visszakérdeztem hogy milyen, akkor megismételte hogy kávét kér, és kvázi engem néz hülyének hogy mit nem értek ezen.... (talán eszpresszóra gondolt, legalábbis nem hozta vissza)A másik kedvencem aki "hosszúkávét" kér. Kezdem úgy érezni, hogy sose fogom megtudni mit akarnak ezek. Americano nem jó csomó embernek, főleg ha megkérdezi mi az, és meghallja hogy forró vizet öntök a kávéba. Van aki eleve valami tejes dologra gondol.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nvidia Quadro FX570
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest