Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Kávés tejszínhab
Vettünk a piacon 35+% -os tejszínt a piacon a spenóthoz, de maradt 2+dl. Gongolkoztam hogyan lehetne jól felhasználni habnak, aztán jött a gondolat: megkísérlem kávéval elegyítve habbá emelni.
Lebattyogtam egy közeli boltba, ahol közepesen jó a kávé, kértem egy eszpresszót, hazabattyogtan, betettem a fagyasztóba a tejszínnel, a habverővel és a tállal -amiben a felverés zajlani fog- együtt. Fontos, hogy habverésnél minél hidegebb legyen a habalapanyag, a majdnem 0 fok szerintem egy jó alap.
Eszpresszó + 2dl tejszín + némi porcukor került veretésre a habverési tálban egy kézi habverőgép segítségével.
Kételkedtem abban, hogy sikerülni fog e, nem fogja e túlhigítani a tejszínt a kávé, de nem. Kicsit lassabb volt, mint simán, de várakozásaimat felülmúlta, igen jó lett.
Kicsit háttérbe szorult a kávé íze, tesztelni kellene, hogy 1 eszpresszó + 1dl tejszínből lehet e hab.Megjegyezném, hogy természetesen ez nem egy fogyókúrás kávé, de sokat lehet segíteni a helyzeten, ha az ember nem tesz bele cukrot, valamint előtte és utána néhány órával nem eszik számottevő mennyiségű szénhidrátot. Valamint cukor nélkül a ketogén étrendet folytatóknak egy jó kávévariáció lehet.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- LEGO klub
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest