Hirdetés
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prandris
tag
válasz
zoknee
üzenetére
Most, hogy ki tudjam zárni a hibákat a pid egy japán RKC cb100, az SSR egy Crydom d2425 és K hőelem a termosztát helyén. Eredetileg a gépet Fragola építette még valamikor régebben(2016 talán) ezért felmerült, hogy a K hőelem elmozdulhatott az idők alatt, ezért hogy ezt is kizárhassam átadtam Siminek, hogy gyors nézzen már rá. A régi jó helyen volt, de hogy ezt is ki tudjam zárni ez is cserélve lett. Kétlem, hogy két szaki is rosszul tenné be, szerintem egyet értünk. A helyzet változatlan volt, ezért maradt a fedél szabás.
Az érintés védelemmel kapcsolatban annyit írnék, hogy az eredeti fedél sem fog megvédeni senkit szerintem ha ráborítja a vizet. Nem tudom egyébként hogy kerülne bele víz, de mindegy rá lehet mondani, hogy az ördög nem alszik. Az új rácson ki van alakítva földelés csatlakozója is, a rács maga pedig La Marzocco gépekről lett kb mintázva, szerintem azok sem "ip44"-esek.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest