- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Én inkább nem szedném, mert időközben korrigáltam magam.
Mint kiderült, még a Colonna könyv is belekavarodott az ekvivalens átváltásba, szóval a biztos az, ha a Barista Hustle recepteket veszed alapul. Én onnan a Hendon, M C-D vízre megadott Mg tartalomra hozom a Nordát, puffert nem piszkálom.
Egyébként érdemes lehet próbálni magasabb Mg tartalommal is, csak nekem a cupping soron az jött le, hogy egy adott mérték felett már ráül az ízekre az édesség.Tudtommal a témába itthon Kis Zoli (ex CasMo) ásta bele magát a legjobban, nemrég pedig felrakott egy-egy Mg-puffer cupping mátrixot, hogy melyik lehet az az összetétel, ami a legkülönbözőbb pörkölők kávéival is jó eredményt ad. Darálón azt írta, hogy később ugyan, de majd publikálja az eredményt, szerintem arra nyugodtan lehet majd adni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint kiderült, még a Colonna könyv is belekavarodott az ekvivalens átváltásba, szóval a biztos az, ha a