Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jack B.
csendes tag
válasz
Csápájev
üzenetére
ez egy szimpla kávés fórum, nem profi baristák gyűjtőhelye. akkor meg zárttá kell tenni, ha ez a vélekedés. betéved ide valaki, aki kotyogósat iszik minden nap (vagy urambocsá DG-t), arra fog rájönni, hogy nem kívánatos személy, nincs témája, nem veszik figyelembe.
de mondom, nem támadásnak indítottam, csak az ihatatlan nem a Gustónál kezdődik (bár igaz, kinek a pap...), sok-sok szempont miatt sem. én például voltam olyan cégnél, ahol egyrészt hülyének néztek volna, ha 20-30 perceket szórakozok egy sima presszó elkészítésével, másrészt idő is csak egy kapszulás elkészítésére "megengedett". gyorsaságban, kapott minőségben vállalható a Dolce Gusto. azt kell megérteni: van az a réteg, akit behatóbban érdekel a kávézás (mint bennünket a fórumon), és nem spórolnak erre pénzt, időt, energiát. míg van a társadalom 90%-a, akik pont leszarják, hogy mekkora hőfokot esik a csapoláskor az ital, a kávézás pedig inkább rutin nekik, mintsem élvezet.
ezzel nincs baj, én is örülnék, ha minden háztartásban ECM gépek lennének, rendes őrlővel, de attól még nem vonulok az utcára, hogy "bazzeg, fos, amit isztok". sarkítva mondom persze.
túl lett ragozva.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Rockrider Race 940 S
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest