- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noss
tag
válasz
yazoo1
üzenetére
nekem poemiám volt, nem iktattam ki a nyomásfokozót, mert el is akartam adni, a visszaszerelése meg körülményes.
ami nekem nagyon sokat segített és csak ajánlani tudom a 30 ezres kategóriában, az a hőmérséklet figyelés.
fogsz egy ikeás hőmérőt és a kiszabadított szenzorát a kávégép kis kazánjára erősíted.
egyszerű megoldás. procihűtőkhöz való hővezető krémet is használtam, de ettől el lehet tekinteni.
lényeg: folyamatos visszajelzésed van a víz hőmérsékletéről, ami 70 és 110 fok között bátran elidőz, mikor-milyen hangultat van.hőmérséklet manuális szabályzása:
- emelés: gőz funkcióval
- csökkentés: "hűtőcsapolással", kávévíz kiengedéssel (a tartályból utánpótlással érkező víz hűti a kazánban lévőt)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest