- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegesztő76
újonc
Sziasztok
Nemrég kértem itt segítséget itt pid bekötéssel kapcsolatban .Azóta tovább léptem megvan a bekötés .Csak előjött egy újabb probléma.Nem tudok autotuningot futtatni.Pt 100 -at használok az érzékelő a víztérbe belógatott rézcsőbe van hőpasztával.XMT7100 a pid. Mikor bekapcsoltam először gőzgombbal melegítettem kicsit be ,gondoltam majd utána lefuttatom az autotunningot.De sajnos nem megy a leírás alapján a csibecsőr alaku oldalirányu léptetőgombot kellene hosszan nyomni és elindulna az autotunning,de sajna nem történik semmi hiába nyomom .Máskor ellátja a funkcióját lehet vele léptetni meg minden.az érzékelőt beállitottam a menübe.A három szál vezetéket bekötöttem a pidbe a pozitívra kötöttem a pirosat a másik két helyre a két kéket .Alaphelyzetbe mikor bekapcsolom,a piden lehet léptetni a fel le gombokkal egy számsort,de egy idö után 4 e betű virít a kijelzőn, és akkor nem is reagál semmire.Kicsit bosszantó hogy itt lennék a célba de most megakadtam. Van még k hőelemem de ha lehet maradnék a pt 100 nál.Ha valaki találkozott a problémával ennél a típusnál vagy bármiféle segítséget tud nyújtani megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest