Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• meander

tag

válasz hellmuth #64057 üzenetére

Hát Parci örülök, hogy nem törölted ezt ki. Még reggel olvastam, már akkor elkerekedett a szemem, de ez egyre jobb...
    A PH sokrétűségét leszámítva nem értem mégis mi a probléma ezzel a fórummal. Itt én még életemben semmilyen limitációt nem láttam. Ami talán fura, hogy kevés szó esik filterről, de ez sem tiltott téma. Én pl. azért nem írok, mert nem filterezek, mások talán kiélik magukat a darálón. Nem tudom, de ez akkor is organikusan alakult így...

De amit a leginkább furcsállok: önzetlenül szeretnél tenni, jó közösség alakuljon ki, lehessen írni mindenről. Na ez a fórum éppen erről szól. Ha meg te tényleg erre vágysz, akkor jó hírem van: ez a vágyad már teljesült is, úgyhogy kezdhetsz önzetlenül hozzászólni és segíteni.

A külföldi fórumokat meg nem azért olvassuk, mert olyan jófejek a németek, hanem mert 80millióan vannak, az amerikaiak meg 270 millióan és rogyásig pénzzel. Ott úgy röpködnek az LM, Slayer, EK, monolith, refraktométer és egyébb ketyerék, mint nálunk a Graef.

Remélem nem voltam túl udvariatlan... haha

Új hozzászólás Aktív témák