Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- norbx: Számítógép.hu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meander
tag
válasz
hellmuth
üzenetére
Hát Parci örülök, hogy nem törölted ezt ki. Még reggel olvastam, már akkor elkerekedett a szemem, de ez egyre jobb...
A PH sokrétűségét leszámítva nem értem mégis mi a probléma ezzel a fórummal. Itt én még életemben semmilyen limitációt nem láttam. Ami talán fura, hogy kevés szó esik filterről, de ez sem tiltott téma. Én pl. azért nem írok, mert nem filterezek, mások talán kiélik magukat a darálón. Nem tudom, de ez akkor is organikusan alakult így...De amit a leginkább furcsállok: önzetlenül szeretnél tenni, jó közösség alakuljon ki, lehessen írni mindenről. Na ez a fórum éppen erről szól. Ha meg te tényleg erre vágysz, akkor jó hírem van: ez a vágyad már teljesült is, úgyhogy kezdhetsz önzetlenül hozzászólni és segíteni.
A külföldi fórumokat meg nem azért olvassuk, mert olyan jófejek a németek, hanem mert 80millióan vannak, az amerikaiak meg 270 millióan és rogyásig pénzzel. Ott úgy röpködnek az LM, Slayer, EK, monolith, refraktométer és egyébb ketyerék, mint nálunk a Graef.
Remélem nem voltam túl udvariatlan... haha
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Konteó topic
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Opel topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest