- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Alapból nem. Ha teszek bele is csak fél-egy mokkáskanállal, ha nem ízlik, de akkor tejet is teszek pár cseppet. Tudom (valaki írta itt) sok cukor sok problémát megold
De mióta tudok játszani a hővel, azóta egyre kevesebbszer kell a tej és a cukor, ha sikerül elérnem a savanyú helyett a savas állapotot. De a világos nem az én világom, azt meghagyom a guruknak.Más az ízlésünk az tutti, de hogy szerinted ennyire kilógok a sorból ezt nem gondoltam volna. Szerintem meg ennyire nem, mert privátban azért írogatnak, csak nem értem miért nem írják ide. Mintha eretnekség lenne IDE leírni, hogy az eszpresszó cremája szerinte nem szar. Nem értem...vagyis igen...itt nem trendi

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mióta tudok játszani a hővel, azóta egyre kevesebbszer kell a tej és a cukor, ha sikerül elérnem a savanyú helyett a savas állapotot. De a világos nem az én világom, azt meghagyom a guruknak.