- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adpeter
tag
Hogy oldjam a feszt itt egy Illy csésze,dupla risztrettó szerűséggel!

De még véletlenül sem az van benne. A csészét SiD- mestertől hoztam el tegnap egy kapus csészével egyetemben.Nagyon tetszenek,jó anyagok.
A kávé Sicurta így edzés után jól esik egy kis robuszta. Mert az van benne. A cremája szerintem olyan mint az a hülye hajbigyó reklám. Szélben,esőben,hóban,fagyban,Párizsban,Berlinben és még mindíg tart! Szerintem holnap reggel is így állna!

Az íze tömény csoki,krémes és csokis és csokis és csokis!
Szeretném küldeni minden kávémániásnak, befeszült topic társaknak és persze mindenkinek aki szereti!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest