Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Ma reggel:
Egy végigdolgozott délutános hét után reggel 6-kor keltem, hogy kiélvezhessem a hétvége minden percét.
Kávéfőző indít, bemelegszik, víz nem jön...
Szétkaptam amit tudtam, víz továbbra sincs. Vízkőtelenítettem (pedig 1 hónapja már megcsináltam)+tersonetezés, új gyanta a patronba. Beáztattam mindent tersonetes vízbe, csillog villog minden. Végre jön a víz. Főzném az első kávét, erre kifogy a mythosból a kávé. Ez azzal jár, hogy ilyenkor el kell pancsolni egy kevés kávét, mert durva lesz az őrlemény ha kevés van benne. Végre minden frankó, főzöm az elsőt... Kész az első, de ilyenkor mindig gyors csinálok egy fejöblítést+törölgetést a fejen. Hol a mocskos citromsavas, tersonetes pohár, amibe vissza kéne öblítenem? Természetesen abba főztem le a frankó kávét... Kezdhettem előröl a kávékészítést.
Persze reggel 7-kor az egész család felébred a csörgésre, anyázásra, berregésre.Ami viszont jó volt, az a múlt vasárnapi blendem amit reggel bontottam frissen. Ilyen jó kávét már nagyon rég nem ittam.
Múlt héten alig volt zöldem, ezért összeborogattam az összes maradék nyers kávét, így 4 fajta fogalmam sincs milyen kávéból készült blendem lett, ami nagyon finom, de ha akarnám se tudnám reprodukálni, mert ötletem sincs, hogy miből mennyi ment bele...Kezd elegem lenni a faema-ból, mert folyton szívat, random 2 havonta van vele valami nyűg.
Szerintem visszatérek a manual karos világba: pavoni, caravel, cremina...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Energiaital topic
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest