Hirdetés
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
mdav88
üzenetére
Persze, de abban nincs aktív fejfűtés, meg ilyesmi. Én arra írtam a 2x árat amiben ugyanezek a technikai dolgok vannak. Illetve a 400 VS 600 ezer sem kevés, de az biztos, hogy az R58 komoly vas, viszont praktikusságban otthonra még mindig a Catler a nyerő
Mondom mindezt úgy, hogy becummantottam, és az első tapasztalatok nem a legfényesebbek voltak, de ez nem a gép hibája, bármely készüléknél előfordulhat. Igazi verdiktet úgyis csak akkor tudok mondani, ha hosszabb távon nyüstölöm, de nagyon bizakodó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondom mindezt úgy, hogy becummantottam, és az első tapasztalatok nem a legfényesebbek voltak, de ez nem a gép hibája, bármely készüléknél előfordulhat. Igazi verdiktet úgyis csak akkor tudok mondani, ha hosszabb távon nyüstölöm, de nagyon bizakodó vagyok.