- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Netfone
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Kiragadtál egy mondatot a leírtakból. A végeredményben nincs olyan különbség, ami megér egy családi nézeteltérést (szvsz nem létezik olyan kávégép ami megéri). Azt, hogy a Sylvia egy régi név amit nem véletlenül tartanak sokra, és hogy a súly a kar felhelyezésénél számít én is írtam ("Régi bevált név, nagy rézbojler, merev vasváz (ez lehetne rozsdamentes, de a Cremina sem az....", " Én is vsz a Sylviát venném ennyiért....", " ... a kart könnyebb meghúzni..." Az alapvető dolgokban ezúttal egyetértünk. Nekem csak annyi bajom van ezúttal, hogy ne negatív felhangal, vádaskodva válaszoljunk, ha úgy jön ide valaki, hogy körülnézett előtte, és van elképzelése, hogy mit szeretne, és az nem egyezik a mienkkel (az, hogy a sylvia ennyire olcsó, az viszonylag új dolog, sokáig épp az itthoni ára miatt nem ajánlottuk, nem is ajánlhattuk). Meg lehet az ellenkezőjéről győzni észérvekkel, de idő kell amíg az ember gyomra beveszi a változást (nekem is időbe került, míg nem kompromisszumos szükségmegoldásként néztem a Creminára a Londinium helyett). Ha meg nem néz körül valaki akkor meg az a bajunk. Kicsit van sapka, nincs sapka jellegű a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Interactive Brokers társalgó
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- Subaru topik
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest