Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Első tapasztalatokat úgy néz ki sikerül levonni a Majorral kapcsolatban. Tudom most a többségnek nem releváns, de megosztom, hátha még valakinek jól jön.

Ami elsőre is adta magát, az a fokozatmentes állítás. Egészen más így behangolni az őrleményt, 2-3 próbálkozás elég. Onnantól pedig atom stabilan tartja, kezdhetem a játékot a hőfokkal. Eddig, igaz nem vészes mértékben, de valami mindig elmászott az optimumtól. Pedig átváltottam tróger üzemmódba, csak darálás előtt mérlegelek. Szemmel láthatóan sem mindig ugyanannyi kerül a kosárba, mégis jó a végeredmény. Már nagyon várom, hogy mit hoz a doserless átalakítás.
Illetve egy rendkívül szubjektív vélemény, mert semmilyen mérési módszerrel nem tudom alátámasztani: mintha a szűrőkosárban is homogénebb lenne tömörítés után a pogácsa felülete.
"Nagygép" (300k) témához csak annyit, hogy nálam a régi, batárkróm Faema gépek viszik a pálmát, azok közül el tudnék képzelni egy súlyban a Majorhoz passzoló típust. De újra láttatlanban nekem sem lenne jobb tippem a Catlernél. A múltkori darálós érdeklődésemre (karbaőrlős, időzítős, max. 80k) is pontot tettem azzal, hogy a CG8030-ast ajánlottam barátomnak azzal, hogy lehet érdemes lenne gyűjteni egy F4E nanora.
Szerk.: van most egy átalakított Major jófogáson 150k-ért. Érdekes, hogy teljesen más a talprésze, mint az enyémnek az (hosszabban kinyúlik, ívesebb). Ez korábbi, vagy régebbi változat lehet?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest