Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Első tapasztalatokat úgy néz ki sikerül levonni a Majorral kapcsolatban. Tudom most a többségnek nem releváns, de megosztom, hátha még valakinek jól jön.

Ami elsőre is adta magát, az a fokozatmentes állítás. Egészen más így behangolni az őrleményt, 2-3 próbálkozás elég. Onnantól pedig atom stabilan tartja, kezdhetem a játékot a hőfokkal. Eddig, igaz nem vészes mértékben, de valami mindig elmászott az optimumtól. Pedig átváltottam tróger üzemmódba, csak darálás előtt mérlegelek. Szemmel láthatóan sem mindig ugyanannyi kerül a kosárba, mégis jó a végeredmény. Már nagyon várom, hogy mit hoz a doserless átalakítás.
Illetve egy rendkívül szubjektív vélemény, mert semmilyen mérési módszerrel nem tudom alátámasztani: mintha a szűrőkosárban is homogénebb lenne tömörítés után a pogácsa felülete.
"Nagygép" (300k) témához csak annyit, hogy nálam a régi, batárkróm Faema gépek viszik a pálmát, azok közül el tudnék képzelni egy súlyban a Majorhoz passzoló típust. De újra láttatlanban nekem sem lenne jobb tippem a Catlernél. A múltkori darálós érdeklődésemre (karbaőrlős, időzítős, max. 80k) is pontot tettem azzal, hogy a CG8030-ast ajánlottam barátomnak azzal, hogy lehet érdemes lenne gyűjteni egy F4E nanora.
Szerk.: van most egy átalakított Major jófogáson 150k-ért. Érdekes, hogy teljesen más a talprésze, mint az enyémnek az (hosszabban kinyúlik, ívesebb). Ez korábbi, vagy régebbi változat lehet?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BMW topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Rockrider Race 940 S
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest