Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
levytee
csendes tag
válasz
HaDeSzKa
üzenetére
"Én is ugyanezeket nézegettem egy ideje, írtam is ide, de aztán nagy meglepetésre feleségem jött az ötlettel, hogy ha már ennyi idő alatt nem lett, akkor nincs e valami kombi gép, ami szép, akkor találtam Anitára, Ő rögtön beleszeretett... Így már nem csak tudásban, szépségben is felül kellene múlni

Mégiscsak nagy szó, hogy az asszony beenged egy másik nőt az életünkbe
Egyébként még most is szívesen fogadok javaslatokat, amik a fenti kritériumoknak megfelelnek"Én javasoltam.Igaz én nem használtam lelitet, de nem is ez volt a kérésed,ha az érdekel kinek van ilyen és ki használ ilyet, azt kérdezd. Amit én írtam neked, hogy nekem nem is tetszik és így nem is akarom használni. Szubjektív véleményem van, úgy a gépről és a kereskedőről. Eszem ágában nincs téged meggyőzni, főleg nem adatokkal (gondolom a Rancilionak Silvianak is utána tudnál nézni , ha akarnál). Írtam is egy litániát, de töröltem, mert csak fingfűrészelés lenne belőle, vagyis már van.
Amúgy részemről off. mert bila szaga van ennek az egésznek.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest