Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
levytee
csendes tag
válasz
HaDeSzKa
üzenetére
"Én is ugyanezeket nézegettem egy ideje, írtam is ide, de aztán nagy meglepetésre feleségem jött az ötlettel, hogy ha már ennyi idő alatt nem lett, akkor nincs e valami kombi gép, ami szép, akkor találtam Anitára, Ő rögtön beleszeretett... Így már nem csak tudásban, szépségben is felül kellene múlni

Mégiscsak nagy szó, hogy az asszony beenged egy másik nőt az életünkbe
Egyébként még most is szívesen fogadok javaslatokat, amik a fenti kritériumoknak megfelelnek"Én javasoltam.Igaz én nem használtam lelitet, de nem is ez volt a kérésed,ha az érdekel kinek van ilyen és ki használ ilyet, azt kérdezd. Amit én írtam neked, hogy nekem nem is tetszik és így nem is akarom használni. Szubjektív véleményem van, úgy a gépről és a kereskedőről. Eszem ágában nincs téged meggyőzni, főleg nem adatokkal (gondolom a Rancilionak Silvianak is utána tudnál nézni , ha akarnál). Írtam is egy litániát, de töröltem, mert csak fingfűrészelés lenne belőle, vagyis már van.
Amúgy részemről off. mert bila szaga van ennek az egésznek.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest