Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaDeSzKa
csendes tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Akkor másodszor is idézem, amin felkaptam a vizet: "a garancia időt eppen csak megérő mai csicsás vacak" erre kérdeztem vissza, hogy ennek van tényleg alapja, vagy csak egy szubjektív vélemény; utóbbi esetben nem igazán érzem korrektnek a megfogalmazást...
Az új GC-t pedig csak azért hoztam fel, hogy ha valami régen jó volt, az nem biztosíték arra, hogy meg is tartotta azt a színvonalat, ha pedig régen nem volt jó, nem kizárt, hogy tanult a hibáiból, mára fejlődött...
Szerintem azért egy mosó-szárító integrált gép, és egy különálló főző és daráló közös házba csavarozva (mert most erről beszélünk) nem ugyanaz az integrációs szint, bár lehet mérnökként ezt rosszul gondolom...
És azt is el tudom fogadni, hogy a továbblépést korlátozza, ezzel együtt tudok élni, de ha szar lenne a kávé azzal bajom lenne... viszont ebben a témában senki nem adott értelmes választ, mert mindenki azzal jön, hogy a különálló sokkal jobb, meg GC így, meg másik úgy és csak meg fogom bánni; de senki nem mondta hogy "azért nem ajánlom, mert én többször is próbáltam, de nem tudtam jó kávét készíteni", emiatt pedig csak azt érzem, hogy rám próbáltok erőltetni valamit, amit nem kértem, és ami érdekelne afelett pedig átsiklik mindenkifragola "súlyos korlátai" alatt a fenti továbblépésre, és egyszerre szervizre gondolsz, vagy valami egyébre? Az első komolyabb szett vásárlásánál vagyok...
levytee nem dőlt el, nem rendeltem még meg, de senki nem tudta azt mondani - Te sem - hogy használtad és rossz tapasztalataid vannak vele, viszont szívesebben vennék újat, garanciával, mint használtat, ha az a keretemből elfogadható minőséggel megoldható
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest