Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Megmondom a frankót!
Ugyebár a héten cseréltem a GB-t Faemara. A kávé íze eddig szinte ugyan olyan, csak a GB árának a duplájába van nekem a faema.
Valszeg jobb lesz majd a kivonatolt kávé minősége ha jobban kiismerem a gépet, de nem várok extra ízorgiát. Vasárnap pörizek sok finom kávét, amivel jövő héten végig nyúzom majd az új jövevényt.
Ma tanzaniait ittam, itt egy kicsit jobban előjöttek a gyümölcsös ízek, de ez lehet attól is, hogy más darálóbeállítást alkalmaztam, mint korábban.
Anno nekem a Lelit bejött, igaz akkor még PID nélkül volt a GB-m, ezért sokkal jobbnak éreztem a vele készült kávét.Aki újat akar, az vegye meg mert ennyiért tényleg jó, még én is majdnem elcsábultam.
Most fele ennyiből összejött egy szinte ugyanolyan gép. Kap majd előáztatást, rézcsőtuningot, programozható csapolásintervallumot... Még nem tudom hogyan lesz kivitelezve, de majd valahogy összehozom.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DeLonghi Caffé Venezia I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó Gaggia Mini + PID Box!
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest