Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
soldier2
üzenetére
Nekem is volt ilyen még az EC155-el, a citromsavas tisztítás sem segített. Szétszedtem, a kazán kb. harmadáig tele volt vizkővel, mint a homok. Kiöntöttem, átmostam, utána olyan lett mint az új. De most már el van csomagolva, a gaggia evo is nagyságrendekkel jobb, ha kész leszek a Baby Primo-val, az meg pláne.
Tényleg, ha már itt tartunk, van egy világító logós bakelit baby-m eladó. Kitisztítva, tömítések cserélve, de a primo miatt nem tartanám meg. Olyan jó ragacsos koszbevonat volt belül mindenen, de zsírmentesre lett pucolva minden zug. Még a világítókat is szétszedtem, és a kábelköteget is muszáj volt alaposan elmosni, mert nem lehetett hozzáérni... A járatok is rendesen el voltak tömődve a vízkőtől, de minden furat kipucolva, vízkőmentes, azóta csak szűrt víz volt benne.
Tisztítás óta csak néhány kávét húztunk vele, most is a PID-elt evo-t használjuk. Ebbe is került volna PID, de a primo miatt már el se kezdtem.
Vannak a készüléknek szépséghibái, kicsit foltos a hátuljánál mintha összefröcskölték volna, de nem tudom lemosni. Illetve egy repedés van az egyik hátső tappancsa mellett (Magyar Posta rulez).
Képek ITT.
Mennyit lehetne érte kérni így érte?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen videókártyát?
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest