- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
Nem védem a céget, mert engem pont nem érdekel, bár egyszer rendeltem tőlük egy rancilio gőzcsövet, meg egy réz vízterítőt, meg egy-két apróságot és maximálisan korrektek voltak. ( Elraktak egy hétre pl, hogy nehogy elvigye valaki, míg arra nem ment az ismerősöm érte. )
De arra biztosan emlékszem, hogy ami után nem ajánlott lett a bolt, az maximálisan user error volt.
Ha jól emlékszem valaki vett egy darálót, amit akkor festettek le és menetet nem takarították ki rendesen, ez mondjuk az ő hibájuk is -de ezt bárki észre vette volna szerintem- és nem erőlteti össze az egészet, szétcseszve a darálót. Aztán meg szidta a boltot, mikor csak egy kicsit körültekintőbbnek kellett volna lennie.
De mondom én nem védem a bolt, mert semmi közöm hozzá, de azért, mert egy-két lelkes kezdő figyelmetlen, vagy hozzá nem értő, még nem kiáltanék egyből farkast.
Ráadásul ilyen áron mindenféleképpen megérte megvennie Parciank, mert, ha esetleg tönkre megy benne valami, és ha rá kell költeni -rossz esetben mondjuk egy 50-est,- akkor is qurvajó vétel lesz.
Én is megvettem volna, ha lett volna annyim, de sajna nem vót..
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NAVON Stark NX14
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest