-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
válasz
Daneeka
üzenetére
Hi!
Én ittam egész sokáig (kb 1év
) kapszulás kávét, Nespresso-t. Azt kell mondjam, nem igazán előrelépés, sőt kimondottam egyirányú haladás egy durván drágább kávéfogyasztási utcába. A kapszulásak közül egyébként a Nespresso és az Illy a legjobb, ha mindenképpen ragaszkodnak - de ezen a fórumon szvsz kb ennyi a max ami kijön a témából. 
Ajánlani fognak talán POD gépet, az tök jó továbblépés lehet, vagy még javaslom a Brikka és egyéb Bialetti kotyogókat. Gondolom egyértelmű, igazából kell külön kávédaráló és espresso képes kávéfőző ahhoz hogy jó kávét tudjanak készíteni.
A tej és cukor szerintem ízlés kérdése, attól még fontos a kávé minősége és készítési módja.
A ledarált kávé meg sajnos elég hamar elveszíti minden előnyét-bedöglik, oxidálódik..
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nintendo Switch
- OLED monitor topic
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Gyúrósok ide!
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó bontatlan LEGO készletek (40290, 42160, 42122, 42138, stb)
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera + tartozékok
- DJI mini 3 drón display unit
- DJI Neo 4K AI vezérelt, dobozos, garanciális drón eladó ajándék töltő hubbal!
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kapszulás kávét, Nespresso-t. Azt kell mondjam, nem igazán előrelépés, sőt kimondottam egyirányú haladás egy durván drágább kávéfogyasztási utcába. A kapszulásak közül egyébként a Nespresso és az Illy a legjobb, ha mindenképpen ragaszkodnak - de ezen a fórumon szvsz kb ennyi a max ami kijön a témából.