Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
kchris78 #134807 üzenetére
Az én véleményem szerint a Giamaica kávék közül a Guatemala volt a legfinomabb. Kellemesen csokis-mandulás ízt éreztem. A Giovanni Erbisti 1947 igazi klasszikus, nekem brazil Santos-érzetem volt. Nem vagyok indiai fan, de bejött a Indian Mysore Plantation A is: a Monsoon Malabar-ra emlékeztetett. A negyedik a The Revelation Chickmagalur volt - azzal kezdtem, és bevallom, arra már nem emlékszem - de hozzávetőleg hasonló volt számomra, mint a másik három. Nekem ezek kb. egyforma, közepesen sötét pörkölések voltak, de javaslom, hívd fel őket, a hölgy segítőkész és kedves.
Ami kicsit zavart, hogy az összes dupla zacskóban érkezett, de egyik sem volt szelepes. Másrészt jó két hónapos pörkölési dátumok voltak rajtuk - de őszintén szólva mindezekkel együtt is nagyon finom volt mind a négy fajta, tehát túltettem magam ezeken...Kalmártól most éppen a Peru Cajamarca megy: picit világosabb, mint amit szoktam, de nagyon kellemes. Kicsit visszavettem a megszokott hőfokon, és így jön be leginkább. Ízlett a Burundi Yandaro is, de az még világosabb volt - párszor azért azt is rendelek, változatosság miatt. Lesz még Brasil Cerrado Mineiro és Colombian Supremo - ezek várnak most a sorukra...
Általában is, Pall&Yotz-nál is én inkább a szerényebb vonalat választom. Próbáltam néhány SO-t is, nála is: azokhoz szerintem én nem vagyok kellően kifinomult ízlésű. A végén mindig a klasszikus vonal marad... Szerencsére azok az olcsóbbak is, meg tekerni is azokat könnyebb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- ASUS notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Okos Otthon / Smart Home
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest