- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek az új Apple rendszerek minimális rendszerkövetelményei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norkov84
tag
válasz
p.lac #132500 üzenetére
Persze, ez teljesen korrekt. Tudom, hogy többen filter pörköléssel tolják presszó (jellegű ital)ra ezekkel a gépekkel, van aki gyors-alacsony nyomással stb.
Én arra reagáltam csak, hogy egyből a drága, PID-es kancsó került ajánlásra valakinek, aki amúgy Brikkáról indulna el ebbe a presszós irányba. Szerintem kicsit túl van ez tolva... max elkezdi sima kancsóval és az bármikor cserélhető később.Halkan jegyzem meg, hogy amúgy Kalmár sem pid-es kancsóval etette a Flairt a műhelyben, mikor ittunk vele JH egyik kedvenc kávéjából az 58x-en, ami elég világos pöri volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged