Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SoundON

tag

válasz Parci #131594 üzenetére

A WAFO soe/spirit kosár csak annyiban hoz máshogyan nem létrehozható feltételrendszert, hogy ha például leszögezed hogy 19g-ból szeretnél 38g eszpresszót mondjuk 30másodperc alatt, akkor a VST kb 1.9 EK álláson tudja ezt lehozni, míg ezzel a WAFO kosárral kb 1.3 EK álláson, ami majdnem 2xpúderebb mint a másik. Ugyan ezt a púdert VST-vel 13g-al tudnád csak hozni, mert különben befullad a shot. Más kérdés persze hogy ez most jó vagy nem jó, hogy jól áll az adott kávénak a púder (persze jóval alacsonyabb hőfokon) vagy nem, azt eldöntheti mindenki, de hogy más az biztos és erre csak ezek a gyorsfolyású kosarak képesek. A WEBER kosár lyukmérete és 1cm2-re eső lyukszáma pontosan megegyezik a VST számaival, ott csak annyi van hogy mivel egyenes a fal, alul több felület van ami hoz magával szumma lyukszámnövekedést, ami miatt az is gyorsabban folyhatna, de mivel abba pont a fentiek miatt eleve több kávé megy ha térfogatra tölt az ember, ezért ott semmi extra hozzáadott érték nincs, csak más a váltószám szerintem. Én így tapasztaltam.
    De hogy ez a WAFO emészthetetlenül kib@szottkurv@ drága az is biztos!!! :)

Új hozzászólás Aktív témák