Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Nem, úgy értettem, hogy finomabb vele a kávé. Lagoon-t is megkérdezheted róla, ha jól emlékszem pont vele néztük. Én arra gyanakszom, hogy nem éri összevissza hőmérséklet a kijövő kofít, meg nem kapja meg a fincsi fémes ízt. Illetve, ha túl rövid ideig van fent a kar, akkor lehűl, ha túl sokáig, akkor meg túlhevül. Egyébként is érdekes a gépem, van egy jellegzetes fűszeres íze, alapvetően másabb tonalitásúak az ízek nálam, mint például Lagoon-nál. Azért példálózok vele mindig, mert vele kávézunk együtt, egymásnál a legtöbbet. Szóval érdekes kérdés ez. Én már odáig fajultam, hogy ha ketten vagyunk és acceptálja a szájfájás mentességet a másik fél, akkor egy csészéből kávézunk. Ja, és a végéért mindig harc megy
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest