- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#49155328 #3559 üzenetére
Tegnap még este is felröhögtem a párbeszédeteken...
Ma megkóstoltam amit egy Dolce Gusto Krups KP130831 gép főz, jobb mint amire számítottam, töltöttem hozzá kapszulát saját pörkölésből, filterpapírral, egész jó lett, amit automatával főztem belőle, ahhoz képest kiegyensúlyozottabb, úgy tűnik az automatám hőhiányos vagy túl nagyot ingadozik főzés során.
Nöhmal Tiramisu kapszulát is kóstoltam, a gyári utasítás 2-es a tejporos, 4 a kávés kapszulára, pedig úgy látszik még marad a tejkapszulában bőven tejpor, 4-esre engedve a tejest és 2-re a kávés kapszulát nagyon jó az eredmény, nem gondolom hogy jó ötlet hosszan főzni a kávét, céges kapszulásnál is az jött be ha üresen engedtem forró vizet a rövid kávéhoz americanonak, a hosszan átfőzött kapszula döglesztően csípős keserű. Volt.
Szóval ez a Krups DG főző tök jó, ki fogom próbálni az alu nyomásfokozós trükköt is. És lehet hogy bohóckodás, de én automatával is rengeteget bohóckodok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest