- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tocika #10092 üzenetére
Ebben a kategóriában csodák nem lesznek; kis termoblokkos cucc (vagy hasonló, bojlermentes, esetleg thermo jet felépítés), klasszikus vonal fogyasztására. Amit adnak hozzá pluszban a rabló, fogalmatlan és érdektelen nagy cégekhez képest, az pont elég lehet a sikerhez. Nagyon el kell cseszni, hogy rossz vásár legyen.
-
vtechun
veterán
válasz
Tocika #10067 üzenetére
Facebookon írta az AVX, hogy számtalan előnye van a Hófehérkének a DéLonghival szemben
ezt írta: "Többen kérdezték, hogy miért vásárolják meg inkább ezt a gépet, mint egy Delonghi Dedica gépet. Egy kis összehasonlítás, hogy miben jobb az AVX Hófehérke. A Hófehérke gépben van PID hőmérséklet szabályzó-Dedica-ban nincs. Ennek értéke kb 20000 Ft. A Hófehérke kávégép gyárilag saválló karral és kosarakkal van szerelve-Dedica géphez ALU+Műanyag kart adnak. A kar+kosár értéke kb 10000 Ft. A Hófehérke gőzkarja is jóval komolyabb, mint a Dedica-é. Ez kb 5000 Ft felár. Ha mindent összeadunk, akkor jól látható, hogy kb 30-35000 Ft-tal magasabb értékűnek tekinthető a Dedica-hoz képest a tudása alapján."
én mindenképpen a Hófehérkét venném(és veszem is majd szerintem), nagyon sokat számít többek között a PID-elési lehetőség (vízhőfok).
-
-
Süvi
őstag
válasz
Tocika #10063 üzenetére
Amikor a kávézást kezdtük én is gondolkoztam az AVX-es gépeken, kerestem róluk tesztet, leírást, de nem igazán van (átcímkézett kínai gépek?)
A Dedica EC 685 nagyon jó kis kezdő gép (ha esetleg van forrás, akkor az EC885 még jobb), Később érdemes hozzá egy örlőt is venni, amit tud eszpresszó finomságút, nagyon sokat ad a kávézás élményéhez, ha nem bolti döglött őrölt kávét tesztek bele)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest