-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
JeffDebr #3043 üzenetére
Akkor gondolom T-mobile, ha felmész az önkielégítő ügyfélszolgálatra a honlapon ott át tudod állítani hogy default küldje el, azután már nem kell egy telefont se csesztetni. Sokáig én is így voltam, új rom - elfelejtettem átállítani - sokan fel se vettek vagy csodálkoztak hogy én vagyok. Így csak 1x kellett átállítani és azóta nincs gond. Sőt a 1430-on felhívod Pukkandúrt, ott is van valami önki menü, el lehet jutni talán a hívószámkijelzés szolgáltatásig és bekapcsolni de ez nem 100%, régen próbáltam.
-
Miksa1
csendes tag
válasz
JeffDebr #3013 üzenetére
Sziasztok!
Nemrég kaptam én is kézhez a G3t-t és prímán megy is, attól eltekintve, h bekapcs után néha 3-4 újraindulás kell, mire használható a telefon, és van, h bármilyen alkalmazás közben lefagy + újraindul (néha 3x-4x ugyibár). Van, h egész sokáig kibírja, de van, h 3 óránként újraindul.
Vki tapasztalt esetleg ilyet? Ennek van ellenszere? (Aliexpressről van, gyári ROM-mal, nincs rootolás rajta)1000 köszi!
JeffDebr:
Fóliafelrakásra ezt ismerem: http://logout.hu/cikk/kijelzovedo_folia_felhelyezese/folia_felhelyezesi_technikak.html -
Waksy
csendes tag
válasz
JeffDebr #2360 üzenetére
Szia!
Én itt írtam, hogy nekem közel 3 hét alatt jött meg, és nekem is 3000 mAh-s akksival küldték a minidealről (+ az egyéb extrák, amiket már leírtam). Én 181 USD-t fizettem az extra fekete tok miatt, és nem voltak rejtett költségek.
Szerk.:
Bocs, ~183 USD-t, rosszul emlékeztem. -
kispal87
aktív tag
válasz
JeffDebr #2362 üzenetére
Én használtam JB-t ZTE Blade-del is, igaz ott kicsit nyövenyelősen ment a dolog, de nem hiszem, hogy két mag ne szolgálná ki bőven.
Szerintem netre, videóra, zenére tökéletes a kétmagos verzió is. Persze hacsak nem fullhd és hd videóra gondoltál.
Mondjuk nincs kizárva, hogy adják 3000-es akksival, van itt a fórumon olyan tulajdonos akinek azzal küldték!
MINIDEAL-en csak 180$ a négymagos T verzió, a kétmagos meg 160$. Ilyen különbség mellett lehet jobban megéri a négymagost választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest