Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
levi.hungary #6631 üzenetére
a neked való topic EZ. itt jobban tudnak segíteni, és témába is vág.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Cyberjack #6490 üzenetére
csak egy ötlet, de lehet segít. nem tudommióta van meg a telefonod, és azt sem, hogy az antenna alul van e, de ha alul van lehet az a baj, hogy meglazult valami ami az antennát tartja, és valahányszor rányomod a hátlapot elmozdul az antenna minimálisan, de eléggé ahhoz, hogy kontakthibát okozzon. EZ CSAK EGY FELVETÉS.
-
-
tolvaj!
őstag
az lenne az igazán döfi????? és el tudod képzelni, hogy mennyivel dobná meg az árát szerencsétlen telefonnak ha itthon elkezdenék árulni? szomorú lennék, már csak azért is, mert ha idejönnek, attól még lehet kintről rendelni, de azt nem fogják itthon legariztatni, mert lehet a kis kínai megtenné, de magyar lesz az eladó a boltban és ha megdöglött a tehenem dögöljön meg a szomszédé is.....,.
-
tolvaj!
őstag
ha egy usb hubot csatlakoztatsz akkor lehet egyszerre több mindent is csatlakoztatni, de a TV usbje alapból host aljzat és a telefonod alapból joiner. az otg lényege az hogy a telefonodból lesz a host. amúgy jelenleg vowney V5 és jiayu G4 amikről biztosan tudom, hogy otgsek.
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #6012 üzenetére
akkor már a topic összes lakója futkosón lenne
-
tolvaj!
őstag
válasz
#40993792 #5739 üzenetére
így van! a tömegtermelés elengedhetetlen hátulütője, hogy minél nagyobb a darabszám, annál nagyobb az átcsúszás is a "rostán". amúgy én pont az ellenkezője vagyok a te felfogásodnak, minden új készülékhez új kártyát vettem. a nokia N95 öm volt olyan, hogy 5 év használat alatt két kártyát járt meg. ami volt hozzá 4gigás azt eladtam , majd vettem bele egy 8 gigás kingstone-t ( igaz az még mindíg dolgozik párom dualsimes alcateljében) de ahogy magamnak megvettem a samsungot abba vettem egy 16os samsungot CL8 ast. lekopogom, eddig jó.
-
tolvaj!
őstag
válasz
#40993792 #5737 üzenetére
pont tegnap kapartam elő a nokia 6680 amhoz használt 1gb RS-MMC kártyát.( 7 éve nem volt használatban...) és minden megvan ami rajta volt és jól íródik olvasással sincs baj. hozzá kell tenni kb 8 évvel ezelött lett véve és akkor vettem 7000.- ért. a tanulság ki kell fogni. bármiből vehetsz sz@rt és (B)KTU(/B) extra peches volt, de zsinórban.
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #5487 üzenetére
ne panaszkodj. én a vörösnél vagyok 4 kártyával. mind a 4 MSZOSZ flotta vagyis egymást teljesen ingyen hívjuk bárhol bármikor. viszont ha átirányítom az egyik számot a másikra akkor CSÚCSIDŐS hálózaton belüli díjat számol fel bármely napszakban.....
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
zebulon007 #5471 üzenetére
azért mondtam hogy nem biztos
nekem megtörtént csak egy ötlet volt
-
tolvaj!
őstag
válasz
zebulon007 #5468 üzenetére
nekem n95 ön volt hasonló még régen. valami bekerült a panel mögé és nyomta folyamatosan. de ez persze nálam volt és csak egy tipp.
-
tolvaj!
őstag
válasz
TeamMonaco #5449 üzenetére
Szia
1. Ma már volt róla szó, hogy a dhgate nem megbízható,
2. Itt tedd fel a kérdést -
tolvaj!
őstag
dh gateről én inkább hangszeralkatrészeket rendeltem, de sajnos azt is felemás sikerrel. inkább szánd rá azt a +20 $ és rendeld meg a minidealről, sokkal megbíthatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest