- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjoe1
aktív tag
válasz
Maximum1 #6761 üzenetére
Én is "lúzer" voltam korábban, sose volt még okostelóm. Amúgy szerintem sokan vannak hozzá nem értők, akik utánaolvasnak ugyan, de a tudásszintet mindig lehet mélyíteni.
Az általad is írt fórumból informálódtam, majd mikor döntöttem a G3S mellett, akkor pedig ebből a topikből, és összeszedtem magamnak a dolgokat. Itt ki is igazítottak pl. a kínaszoft eltávolító verziójával kapcsolatban, de az említett kínaszoftot ezt mintha nem távolítaná el.
apeelme: köszi a választ
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Maximum1 #6543 üzenetére
Mindkét (Minideal és az antelife-Jiayumobileshop oldalon lévő akksi a fotója szerint 9,99 Wh-s ami tudtommal a nem-original
Jiayu akksik jellemzője, nagyobb a gyári: tudtommal 10,18 Wh. Mennyi használatiidő differencia lehet?De tényleg több holmi van az Ante-nál a pakkban 20-ért.
Keresek valami a régi G3-hoz hasonlatos "stock" 4.2-es android launchert , tudtok ehhez linket?
A g3s jelenlegi LeWa launchere helyett.. -
dudi
senior tag
válasz
Maximum1 #6403 üzenetére
nekem nincs olyan, hogy tárcsázó.
Ez van:
* Vezeték nélküli és egyéb hálózatok
- SIM-kezelés
- Wi-Fi
- Bluetooth
- Adathasználat
- Továbbiak...
* Eszköz
- Audió profilok
- Megjelenítés
- Tárhely
- Akkumulátor
- Alkalmazások
* Személyes
- Helyhozzáférés
- Biztonság
- Nyelv és bevitel
- Biztonsági mentés és visszaáll.
* Fiókok
...
* Rendszer
- Dátum és idő
- Be-/kikapcs..
- Kisegítő lehetőségek
- Fejlesztői lehetőségek
- A telefonrólKöszi
-
moli.hu
őstag
válasz
Maximum1 #6275 üzenetére
?
hivatalos mediatek website
Support high-resolution displays of up to HD720 (1280x720) resolution -
Dominó85
addikt
válasz
Maximum1 #6181 üzenetére
A postás mindig akkor kézbesít, amikor senki nincsen otthon, ez amolyan Murphy. Vicc, hogy nálam például eljátszotta azt, hogy nem adta le a központi (Jókai) postán a csomagomat, hanem hazavitte, és ezt komolyan mondom, az otthonába elvitte és telefonon közölte, ha ma át akarom venni, menjek el érte Óbudára, ahol lakik... hát no comment. Szegénykét azóta áthelyezték másik munkakörbe legjobb tudomásom szerint. Valószínűleg nem én voltam az egyetlen mérges emberke a pofátlansága miatt. No de hogy ne csak off legyen.
Nagyon várjuk ám már végre a G3S teszteket, fotókat és minden mást. Nagyon fel lettem csigázva. A gyári ForceClose engem nem zavarna mert alapból nem tetszenek a 4.x android alá kreált gyári SMS, Email stb cuccok. G3-on is ezeket cseréltem le első körben.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest