- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Valami elkerülte a figyelmed a videóval kapcsolatban:
A HDC Galaxy N7300 MT6577 + SGX531
A Star B94M MT6589 + SGX544MP (multicore)Star telefont én továbbra sem ajánlok. A kínai márkák alja anyaghasználat terén... Az kb olyan lesz mint a ZTE Blade-em műanyag kerete, 2,5 év után elkezdett töredezni, pedig nillkin tokkal volt védve egész életében. No meg a Star szokott minden új SoC "előhírnöke" lenni. Amolyan élőben teszteljük mit is tud az új SoC.
-
Dominó85
addikt
Epic Citadel-re csak tippelni tudok, hogy olyan 55-65fps szórásban valahol. De én a mondó vagyok ne a teszteknek higgyél, hanem a tényleges tudásnak, amire a VGA képes. Ugyanis android vonalra kifejezetten igaz, hogy bármely játék 20 különböző SoC-on (értsd proci + videókártya páros jelen esetben) másképp fut, ha egyáltalán fut. Az ilyen benchmarkok csak e-pöts mutogatásra jók.
Csak a kedvedért a sima G3 a sokak által lesajnált SGX531-es videókarival 20,3 fps-t produkál "High Quality"-ben.
Ha pedig "High Performance"-re teszem máris 26-32fps értékeket látok, eredményre az átlag pedig 23,6fps-t ad.Ergo ha egy androidos játék szerencsédre az MTK platformon jól fut (arra IS) jól van optimalizálva, akkor örülsz, mint majom a farkának.
Láttam én már olyan gammát ami Galaxy S3-on szakdozott, míg G3-on egyáltalán nem.
Ja és játszottam már az Epic Citadel-nél részletesebb és szebb játékkal is G3-on (2 magoson).
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gitáros topic
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest