- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberjack
csendes tag
válasz
tolvaj! #6498 üzenetére
Alul van az antenna.
Nem tudom mi lehet vele, most szétszedtem és raktam az érintkezők alá egy kis magasítást, hogy tuti legyen a kontakt.
A csavarokat annyira lehúztam, hogy majdnem megszakad a menet és így se jó.
Ha alul is felpattintom a hátlapot, akkor elmegy a térerő.Az egészbe az a durva, hogy kb. 3 napja csinálja magától.
Dominó85 és bgaborka1:
Köszönöm a segítséget! -
bagkri01
őstag
válasz
tolvaj! #6410 üzenetére
Ha tényleg jönnek és keresni is akarnak valamennyit akkor az árakat mindenképpen a nagyobb kínai brandek (ZTE, huawei) alá kell belőni, mert máshogy senki nem fogja megvenni. Csak az átlagfelhasználókra gondolok nem ránk, "hozzáértőkre".
Ha meg mégis drága lesz itthon, akkor még mindig ott a kínai rendelés, a fórumot olvasgatva simán megy a garanciáztatás. -
fuze
őstag
válasz
tolvaj! #6358 üzenetére
Mondjuk én arra gondoltam, hogy a képet viszem ki a TV-re. A pendriveot azt amúgy is lehetne csatlakoztatni, tehát a telefon közbeiktatása értelmetlen.
Pl ha a telefon micro usb kimenete támogatja az MHL csatlakozást akkor ki lehet vezetni képanyagot is
Csak a kérdés, hogy ilyenkor a telefonra lehet -e csatlakoztatni egy pendriveot hubbal, vagy külső vinyót. Mert az nagyon állat lenne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest