- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
asterx
csendes tag
válasz
gabika318 #7243 üzenetére
Nincs mit. A roky_rs v7 nekem kevésbé jól működött. Pl. abban nem lehetett a százalékos akku kijelzést bekapcsolni (ez lehet, hogy szándékos volt persze, akkor viszont csak nem tetszett), illetve az android.phone is állandóan lehalt, ez viszont erősen korlátozta a használhatóságot
.
-
asterx
csendes tag
válasz
gabika318 #7097 üzenetére
Sziasztok!
Felraktam a ZP900 portot és eddig ez a legstabilabb 4.1.2 rom amivel találkoztam. Van egy-két furcsaság:
- A Beállítások > Tárhely alatt, ha az SD kártya leválasztását választom, akkor nem választja le az SD kártyát, csak megcserélődik a telefonmemória és az SD kártya.
- SD kártya hiba, ez már egy másik JB romnál is előjött, ICS-nél ~egy évig egyszer sem, hogy reggel azzal fogad a telefon bekapcsolás után, hogy az SD kártya sérült, meg akarom-e formázni.
- Néhány helyen (pl. Google fiók hozzáférés engedélyezésénél) kilóg a gombok felirata, de ez nem zavarja a használhatóságot.
- Telepítés után megváltozott a telefon MAC címe.
Viszont:
+ nincs SIM kártya probléma, a legtöbb JB romnál nekem mind a régi mind az új típusú SIM-mel elhalt az android.phone, ennél viszont nincs ilyen gond
+ Antutu score: 7968! De érzésre is gyorsabb a telefon. -
gabika318
aktív tag
válasz
gabika318 #7203 üzenetére
Nos kapásból itt van a Android 4.2.2 - MIUI 3.9.6 frissítése. Mivel magyarítás is szükséges volt nincs update, csak teljes rom.
Letöltés:
JY-G3_android_v4.2.2_MUIU_3.9.8.zipMD5:
9249a5cfa37aa895ff81b07f7b7b345aVáltozások 3.9.6-hoz képest
Most már egy rakás nyelvet ki lehet választani. A 3.9.6-ban, csak az orosz, magyar,angol és kínai volt látható.
Javítva: QQ Böngésző (romból töröltem)
Javítva: Iránytű
Javítva: Galéria - menügombra kattintva FCTovábbi hibák:
Kamera: expert módba kapcsolva FC
Rádió: passz nem próbáltam, valami bibi van a hanggal azt írják
Névjegyek: Intelligens csoportokra kattintva FC (normál Goole csoportok működnek) -
gabika318
aktív tag
válasz
gabika318 #7203 üzenetére
Kifutottam az időből...
Annyi bibit észrevettem, hogy a gyári launcher elég darabosan működik, de szerencsére lehet gond nélkül másik launchert rárakni. Xperia Z launcher nálam gond nélkül működik és very smúúúth...
Ja és tesztelés nélkül cseréltem a \system\lib\hw\sensors.mt6577.so fájlt egy buherált kínaira, mert azt írták a kici kínaiak, hogy ez javítja a GPS "érzékenységét". Hát passz, az eredeti orosz mijaú romot nem próbáltam, így nem tudom van-e különbség, lényeg az hogy egyenlőre jól muzsikál a navi. Tartalmazza a magyarított ROM is, ezt a patchelt fájlt..
-
apeelme
addikt
válasz
gabika318 #7164 üzenetére
Vagy Android 4.1.2 Roky_rs v2.3 - HU - V7
Felraktam ezt a stabil 4.2.2-t...most ez miből is készült tudja valaki?
-
feca83
tag
válasz
gabika318 #7102 üzenetére
G3N-re - Új 4.2.2 + patch - Minden ok. -
GPS - tényleg elég lassú aimkor bejött akkor le fel dobált - de az MUT földgömbjén nem jelentek meg a műholdak csak alul zöldült be 5-6db - de hamar el is engedte - nem jó
Wifi - Mobilnet - jól megy nincs semmi gond
Telefonálás - OK - mikrofont nem kellett álligatni
KAMERA - Na ez eddig Csúcs - legalábbis nekem a G3N eddigi fotó minőségéhez. közeli képekkel nem volt gond de a távoli 1-2m-nél már homályos volt a kép jobb és bal oldala - ennél nem - Jók az állítási lehetőségek - panoráma kép is hibátlan - (tehát tényleg szoftweres volt a probléma)
Az APEX Lancher miatt vannak benne kínai jelek írások vagy mik is azokAkku - 4.1.2-appelme-hez vissszonyítva - drasztikus különbség nincs - semmelyik irányba - viszont az uj-ba (awake - screen) skála jelölése teljesen egyforma
/tudom appelme már írtad - hogy nem az ébren lét okozza a merülést/ de a 4.1.2-be ez nem egyezett
ja csak angol az érthető"bb" menü benne
Röviden jó a teló és kamera a legjobb!!!!!!
-
gabika318
aktív tag
válasz
gabika318 #7102 üzenetére
G3N (MT6628) patch, a portolt 4.2.2 ROM-hoz:
Bővebb infó (kínai):
http://www.592zn.com/thread-286920-1-1.html -
bagkri01
őstag
válasz
gabika318 #7097 üzenetére
Felraktam én is egy pár percre elsőre tényleg úgy tűnik működik minden, csak a mobilnet nem akart bekacsolni, de aztán jött az SMS a telenortól, hogy hibás kapcsolódást észleletek, megküldik a beállításokat és rendbe jött. De még most visszaraktam a mentésemet, mivel nem érzek sebességbeli különbséget az ICS-hez képest. Tényleg úgy néz ki, hogy működik benne minden minden és a sim kártya probléma sem jött elő.
ui.:valószínűleg a 4.2.2 is felcsatlakozott volna csak a rossz kungfu betűs gombra nyomtam ami a mégse (a bal oldalira), a másikra kellett volna. Ha a 4.2 működni fog, na azt fogom feltenni. -
Attipapa
aktív tag
válasz
gabika318 #7086 üzenetére
Azért ennyire nem vagyok kezdő!!
Természetesen tudom, csak írtam, hogy itt lehet leszedni, és ugye aki bütykölős az portolhatja!,mivel a boot img az 592Zn-ről leszedhető hozzá.
Egyébként én is naprakész vagyok, ki nem hagyok egy napot sem, hogy ne böngésszem az általad említett oldalakat.(kb.4 éve)
-
gabika318
aktív tag
válasz
gabika318 #7086 üzenetére
Kicsúsztam az időből, ismét kinyitották a kínai topicot, ahol a 4.2.2-t berhelik:
http://www.592zn.com/thread-285986-1-1.html -
GazVezír
tag
válasz
gabika318 #7080 üzenetére
Áldassék a neved, hogy jó helyen voltál jó időben. Azért pedig különösen, hogy ezt még meg is osztottad a néppel. Csodálatos lenne, amennyiben kapnánk egy jól működő 4.2.2-őt, de már nem merek olyan optimista lenni, különösen, hogy azóta a topik eltávolításra került.
-
drogica2000
csendes tag
válasz
gabika318 #6987 üzenetére
Sajnos nem most próbáltam feltenni és már visszaraktam a bejáratott romot
Gondolom a rocky logja kellene, de majd ha lesz időm és érkezésem felteszem újra
(még annyit ha ez segít hogy gondolva talán a launcher a gond recoveryből feltettem egy masik launchert,(xperia) akkor elindult de aztán lefagyott. Talán a wifivel van gondja ) -
Lidl
senior tag
válasz
gabika318 #6963 üzenetére
Feltettem a v7-et és az Xpreia Launchert. Nagyon jól muzsikál mind a kettő.
Már nem szaggat a kép, amikor a tárcsázóban a kedvencekhez lapozok ahol nagy képek látszódnak a kapcsolatoknál. Ez nagyon állat.
Viszont feltettem a Widgetsoid ikonokat, de nekem nem működtek.
Próbáltam létrehozni új ikonsort, de nem mentette el. Valamint FC-zett is néha.
Mivel nekem tökéletes az eredeti ikonsor is, ezért gyorsan visszaállítottam a mentést.
Lehet, hogy másnál megy, de az tanultság, hogy legyen egy mentés telepítés elöttAmúgy tényleg pöpec lett ez a ROM.Jó gyors, és nagyon jók a kényelmi opciók.
Szerintem ez marad a telón hosszú ideig.
Köszi
Lidl -
-
hevizms
addikt
válasz
gabika318 #6973 üzenetére
Jó mulatást.Természetesen nem sűrgős,ráér a dolog.
Apeelme!
Igazad van,lehet jobban járunk ha Gabika megcsinálja,de ha nincs rá ideje(kedve),akkor egy leirásnak is örülök és megcsinálom aszerint.
Annyira azért nem vagyok elveszett emberke ilyenekben,csak inkább kérdezek mint nekiesek,de ha leirja valaki hogy mit hogyan,olvasni még tudok -
hevizms
addikt
válasz
gabika318 #6963 üzenetére
Köszönjük fáradozásod.
Nekem egy kérdésem lenne.
Eltudom valahogy tüntetni a fényerő szabályzó csúszkát a statusbarból?
Az automatikus fényerő szabályzást nem szeretem,ha meg nem azt használom,akkor sokszor előfordul hogy a fülemhez emelve lehúzódik a statusbar és elállitom a fülemmel a fényerőt.Nagyon idegesitő. -
hevizms
addikt
válasz
gabika318 #6786 üzenetére
Szia!
Letöltöttem a full csomagot,de nekem teljesen más MD5 számsort dob ki.Először telóra töltöttem egyből és ott néztem meg,aztán letöltöttem pc-re is és ott is ugyanez a bibi.Mindkét esetben ugyanazt a számsort irja.
Biztos hogy az a számsor a jó amit irtál?
Nekem ezt dobja mindkettő eszközön:6e3ed88563f4b0ec1bd55420f4584613""ROM letöltése (FULL csomag):
android_v4.1.2_Rocky_RS_v2.3-HU_v6.zip
MD5: 64785f92053fb1e61f2c7721d825e620
Megj: Pillanatnyilag nincs V5 - V6 update..."" -
sasa311
veterán
válasz
gabika318 #6838 üzenetére
Update-ek simán CWM-ből futósak igaz?
Kontaktokat google tárolja nekem 100%-ban, hívásnaplót meg lesz*rom
Amúgy szerinted az lehetséges, hogy a ROM valamiféle adatkommunikációt csinál a háttérben?
Az elmúlt 1 évben soha nem léptem át a havi netes limitemet, de tegnap kaptam egy sms-t, hogy a hónapra a 300 mb limitemet átléptem és korlátoznak. A "beépített" adatforgalom számláló 70 mb forgalmat jelez
-
Lidl
senior tag
válasz
gabika318 #6832 üzenetére
Király!
Most már tényleg ideje lenne feltennem a V6-os ROM-odat
És ezt a javítást is.Amúgy az is a kép megnagyobbítástól van, hogy a híváslistában, ha elgörgetek jobbra a névjegyekhez (harmadik tab), akkor nagyon belassul a menü? Olyan 1-2 FPS érzésre, miközben görgetek. Itt látszanak a kedvenc számokhoz tartozó képek. Kb. 6 kép látszódik egyszerre.
De nekem még korábbról voltak képek a nevekhez rendelve, amiket szépen hozott is a droid bármilyen ROM-ot is tettem fel. És ezek elég ramaty minőségűek.
A nem egyező felbontás miatt szaggat a kép, vagy valami olyan helyről tölti be (bár az SD kártyám elég gyors) ami lassabb elérésű? Egyáltalán hol tárolja a nevekhez csatolt a képeket?Köszi
Lidl -
gabika318
aktív tag
válasz
Egy apró hibát találtam a rom-ban.
A hívásnaplóban lévő hívókép megnagyobbítása miatt nem látszottak alul a hívás adatai: mikor mennyi ideig tartott a hívás stb....A javítás ezt a problémát orvosolja.
(+ elrejtettem a videóhívás, ip-hívás lehetőségét ezen a panelen)Letöltés: Jiayu-Updater-CONTACTS.zip
-
BigBear
senior tag
válasz
gabika318 #6811 üzenetére
Nnnna, erről beszéltem feljebb.
Köszönet érte.
(Most először én is belefutottam, de sajnos egész hétvégén nem volt netem, így nem tudtam jelezni. A csengőhangokat illetve esetemben elsődlegesen a gyári ébresztési hangokat elég érdekesen kezelte ezzel a rommal. Mondjuk a V5-ben nem fedeztem fel a hibát.)
De a lényeg a lényeg: köszönjük a gyors javítást. -
gabika318
aktív tag
válasz
Átdolgoztam az orosz romot V4-ig visszamenőleg, mert hibák bukkantak fel (csengőhang beállítása, stb...), kicseréltem a link alatt lévő V6-os zip-et. Ezzel már nincs gond, legalábbis remélem... Kösz Attipapa az infót!
A letöltési link ugyanaz maradt, mint itt:
http://prohardver.hu/tema/jiayu_g3_androidos_csucsmobil_kinabol/hsz_6786-6786.html -
BigBear
senior tag
válasz
Köszönjük.
Mióta közkinccsé tetted az orosz rom általad átdolgozott változatát, azt használom - a legnagyobb megelégedéssel. Ez úton is szeretném megköszönni, hogy számunkra, egyszerű és amatőr felhasználókra gondolva nekünk is elérhetővé tetted a romot és persze a folyamatos frissítéseket is.
-
Lidl
senior tag
válasz
gabika318 #5894 üzenetére
Szia,
Jó az az automata fényerő, mert amikor teljes sötétben megnézem, nem égeti ki a szememet a fejemből
De van olyan szintű fény, amikor már kevés a kijelző megvilágítása, de az automata még nem kapcsol nagyobb fényerőre.
Ezért gondoltam, hogy megpiszkálom egy kicsit, feltéve, ha valamilyen paraméter tábla, vagy egyéb "görbe" alapján lehetne állítani.
És persze ROM főzés nélkül, mondjuk valamilyen fájl cserélésével/átírásával.Erről tud valaki valamit?
Köszi
Lidl -
kymco
veterán
válasz
gabika318 #5777 üzenetére
Volt olyan helyzet, hogy mindkét (otthoni és munkahelyi windows-os pc) látta mindkettőt. Majd volt, hogy csak az itthoni, és egy idő után már az sem. Újrahúztam, és kb 2 napig látta az itthoni gépem, most már megint nem. Még szerencse, hogy van airdroid-om. Ki szeretném próbálni egy belakott apeelme 4.1.2 3gn rommal, de ahhoz meg jó lenne az og battery
Ha ezzel is előjön a hiba, akkor próbálkozom kábelcserével, belakott alkalmazások kiszűrésével... -
kymco
veterán
válasz
gabika318 #5770 üzenetére
Hálásan köszönöm, és neked is pazirezz a felvetést.
(Egyetlen bajom van az orosz rom-mal, ami miatt próbálkoznék újra a klasszikussal, de új akkumulátor indikátorral. Nevezetesen az, hogy a friss telepítés még jól kezeli az usb-n az sd kártyát, de ha már jól belaktam, akkor valamiért az orosz romnál szinte az összes pc-men nem jelenik meg az sd kártya betűjele, csak a másik saját háttértár) -
bagkri01
őstag
válasz
gabika318 #5376 üzenetére
Dzsáju gyilkos, nem rossz név, csak a specifikációkat elnézve nem az. Az MSM8625Q soc elég gyenge a négy cortex-A5 magjával meg az adreno 203 GPU-jával (kb fele olyan erős, mint az sgx531) a HD felbontáshoz. A processzorral még nem is lenne gond (4 mag bőven elég bármire még akkor is ha kicsit gyengécskék), de a GPU iszonyatosan gyenge. Elég megnézni a képen az antutu eredményt (bár nekem kicsit gyanús, inkább egy régi quadrant-nak néz ki) a proci hozza a javát.
Na meg külsőre elég meizu koppintás a cucc. -
maszati
tag
válasz
gabika318 #5302 üzenetére
Természetesen előtte fenn volt a v2. Ment az app, feltettem az updatet és csak az újratelepítés után ment a power amp, ezért gondoltam h van köze, mert közvetlen utána nem ment.
A patch-el és a térerővel semmi gondom. Egy bajom van a telóval az a gps a maps-ben nehezen fixál ha navigálni kell. De ez nem a rom hibája -
Attipapa
aktív tag
válasz
gabika318 #5302 üzenetére
Köszi, várom! Viszont van egy másik komoly gond. Ma reggel az első hívásnál derült ki, hogy nem azonosítja a hívót. Tegnap ezt nem próbáltam, és nem is kerestek, így nem vehettem észre. Most viszont próbáltam 3-4 hívást indítani én is , de ott is csak a telefonszámot írja ki, nincs név, pedig a névjegyzékben benne vannak a nevek.
Ez az én szerencsém! Ez a büntim, mert a jól működőt lecseréltem egy csicsásabbra, ami mindenki másnak jól működik? Remélem lesz megoldás! -
Attipapa
aktív tag
válasz
gabika318 #5294 üzenetére
A T-mobile-s kártya 1 hónapos (micro SIM adapterben), a Telenor-os 8 éves! Csak az az érdekes, hogy az Apeelme féle rommal semmi gondja nem volt. Ezzel a rommal viszont hol egyiket, hol másikat dobta. Egyébként látom, hogy a MIUI-s firmware van az update-ban, az Apeelme féle romban pedig az ICS-jé. Sajnos ezzel az előzőekben leírt cserével sem lett 100%-osan stabil, mint az Apeelme féle rommal volt, bár nem olyan sűrűn dobálja el a hálózatot. Bármennyire is tettszik ez a ROM, kénytelen leszek visszarakni az első verziót.
Ja és azt ne feledjétek, amit már többször leírtam: A Zempléni hegységben örülni kell annak is ha valahol full térerőt mutat a kijelző. 3G nuku, 2,5G nuku, csak a GPRS kapcsolat.Ilyen körülmények között lehet észrevenni és tesztelni igazán hogy mit tud az alapsávi firmware. Ahol repkednek a 3, illetve 4G-k, ott biztosan nem lesz észrevehető változás. Gondolom, hogy ezért nem érkezett még "panasz" az update-ra. -
Lidl
senior tag
válasz
gabika318 #5235 üzenetére
Szerintetek ezt nem olyan egyszerű jbarts-val magyarítani?
Bár én még nem csináltam de olvastam a leírást és nem tűnik bonyolultnak.Egyébként a munkatársam rendelt egy A820-at és a képen ott volt a magyar nyelv. De amikor megrendeltük és kértük hogy magyar legyen, azt mondták, hogy nincs benne. Mondom, dehát ott a harmadik képen a "magyar". Erre az eladó: ja, bocsi, nem tudtam, hogy a Hungarian=Magyar ;-)
Szóval ha kérdezitek, akkor írjátok oda zárójelben, hogy "Magyar".Lidl
-
pazirezz
tag
válasz
gabika318 #5177 üzenetére
Az én rom-om, amit használok szerintem nem az orosz, hanem az "ervius" féle .. (javíts ki, ha ugyanaz
)
A problémám az, hogy a rom-ba már bele van szerintem főzve az OG battery .. viszont a hozzá tartozó téma cserélő izé, ami a settings - display-ben kellene lennie, az nincs .. így meg vagyok per-pill lőve .. néztem az xda-s linket, hogy is kellene buherálni .. még nem volt időm vele foglalkozni .. viszont, ha nem boldogulok vele, előhozakodok újra nagylelkű felajánlásoddal
köszi előre is.. . -
gabika318
aktív tag
válasz
gabika318 #4668 üzenetére
tgeeb92 talált egy hibát az orosz romban, az android billentyűzet FC-vel leáll. Nem is vettem észer mert mellette ott van az Xperia és az AnySoft billentyűzet is.
Itt a javítás:
FIX_KEYBOARD-android_v4.1.2_Rocky_RS_v2.3-HU.zipHa a továbbiakban nincs szükséged az Android Billentyűzetre, csak töröld a ZIP-ből, a \system\app\LatinIME.apk fájlt. A régi hibás apk-t és annak beállításait így is törli a script.
A javítás CWM 6.0.2.8 -ból telepíthető.
Kösz tgeeb92 !!!
-
Lidl
senior tag
válasz
gabika318 #4668 üzenetére
Nagyon köszi.
Nálam az előző verziód megy, és teljesen meg vagyok elégedve vele.
Akkor az update-et elég feltenni, és nem veszik el semmi beállítás? (persze backup lesz elötte)Amúgy hogyan lehet úgy ROM-ot telepíteni, hogy a user beállításokat "egyben" tudjam visszatenni? (értem ezalatt a google fiókot, SMS-eket, telepített programokat, stb)
Van egyáltalán erre mód?
Eddig a Titanium Backup-ot használtam a programok backup-olására, de pl. az SMS-eket nem tudta elmenteni. Arra más progit használtam.
De mire mindent beállítottam, így is volt jó pár óra (és persze amit elfelejtettem)
Ja, és mégvalami, hogyan tudom ellenőrizni, hogy a Flash Tool működik? Elméletileg minden driver fent van (pdanet és a vcomm is) és mindenhol látja a telefont. De mind a ROM telepítést, mind a rootolást máshogy csináltam, nem FlashTool-lal, szóval nem biztos, hogy működik.
Köszi
Lidl -
Lidl
senior tag
válasz
gabika318 #4540 üzenetére
Hmm. Érdekes. Pedig 1-kor dugtam a töltőre és fél 8-8 körül húztam le. De csak 99 volt és piros a LED. Sajnos most nem vagyok otthon és nem tudom kipróbálni.
De igazából azért írtam a posztot, hogy jelezzem, nem tapasztaltam a DS bug-ot.
Az érdekes, hogy nem érte el a 100-at. Még tesztelem, hiszen egy mérés nem mérés...
Amúgy minden más működik. Csak a GPS-t és a BT-t kell kipróbálni.Köszi
Lidl -
Attti73
tag
válasz
gabika318 #4483 üzenetére
Még a töltő kérdésre reagálnék. Minthogy írtam a gyári töltő ráz, ezért elővettem a fiókból két korábbi telefon töltőjét. Mindkettő ugyanazon paraméterekkel. USB-s kábel megy beléjük, 5V 500Ma. Mind e kettőnél meghülyült a kijelző, mikor a telefont rádugtam. :-(
Rendeltem a készülékkel egy gyári jiayu "wall charger"-t is, most azzal töltöm az akksit, ezzel csak az a baj, hogy ki kell venni az akksit a telefonból, -
apeelme
addikt
válasz
gabika318 #4481 üzenetére
Korábban is erről beszéltem/beszéltünk JB kapcsán, hogy van deepsleep csak elég sok ébredés is társul mellé amivel minimálisan lerövidül az akkuidő. Erre írtam le a hiba okát itt. Amihez még annyit megemlítenék - bár GazVezír-el megbeszéltük már priviben - hogy a JB kernel borzasztóan el van b@szva ugyanis a kernel wakelock-okat fizikai képtelenség kiolvasni mert kifelejtették belőle.
S mivel az orosz is, és a többi JB alapú módosított ROM is a béta JB-n alapul, így mindegyikben benne van ez a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest