- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
BigBear #8467 üzenetére
Én a mai adatlopós világban pont hogy lex@rom a dolgot. Államtitkokat nem rejtegetek és a pénzügyeim messze elkerülik a google-t és a telefonomat is. No meg azzal a "marha nagy" összeggel, ami a számlámon szokott lenni, kb kitörölhetik.
A mondó vagyok, hogy próbáld ki SIM kártya nélkül, vagy társíts hozzá egy frissen regisztrált gmail fiókot, így az adatlopkodók is bekaphatják.
Személyesen már leírtam a felhasználói véleményemet a Lewa OS-ről. Ezért is rimánkodtam Gabika felé, hogy tökéletesítse a romot, ha van ideje és kedve hozzá. Ugyanis ha az agytrösztök összedugják a fejüket, akkor egy még jobb rom sülhet ki belőle. Nálam pl nincsen gond a kamerával, közelségérzékelővel, "nem hallanak" effekt sincsen. Ellenben a kamera az eddigi legjobb képeket készíti, a GPS is gyorsan fixál (nem kell mókolgatni) és az üzemidő is kellemes. Főleg, hogy én igencsak nyúzom (1,5-2 nap így is kijön). No de kinek a pap, kinek a paplan.
-
Dominó85
addikt
válasz
BigBear #8465 üzenetére
Nem tudom melyik volt előbb, a MIUI vagy a Lewa OS. De ha valakinek tetszik a MIUI, akkor érdemes próba alá vetni a Lewa OS-t. Persze csak akkor ha (a teljes igazság hiányában) a Lewa adatokat szolgáltathat ki a telefon tulajdonosáról. Gabika ha egyszer lesz időd, akkor ha a Lewa OS-re is ránézel és tökéletesíted, akkor nagyon boldog leszek. A tökéletesítés alatt a magyar nyelv jelenlegi 85-90% voltának 100% felé közelítését értem. Ezen felül semmit nem kellett bohóckodnom a rommal.
-
Dominó85
addikt
Huh, hát ez igen csúnya, már bocsi. Hátlapot szerintem érdemes rendelni hozzá, a pillanatragasztó optimális megoldás lehet.
Szerk.: Sajnos a Win7-em bexart és mire belakom újfent, az biza pár nap, így határozatlan időre bukta a G3 weboldala (
), mert telefonon nem szeretnék wordpad-ben weblapot szerkeszteni.
-
BigBear
senior tag
Bocs, hogy ilyen hülyeséggel jövök, de hátha tud valaki okosat.
Az említett repedések:
alsó
hátlapA hátlap nem levételkor pattant, el, sajnos az előtt vettem észre.
Az alsót kellene valahogy megreparálnom, mielőtt tovább reped a drága. A karcféle nem ütődés, a tok okozta. Szerintetek mivel lehetne normálisan helyrehozni? Pillanatragasztó kézenfekvő, csak az merev, félek, hogy nem tartana hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest