- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika318
aktív tag
A gyári ZP900 romban
vold.fstab
dev_mount sdcard /storage/sdcard0 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.0/mmc_host
dev_mount sdcard2 /storage/sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.1/mmc_hostvold.fstab.nand
dev_mount sdcard /storage/sdcard0 auto /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.1/mmc_hostframework-res.apk/res/xml/storage_list.xml
<storage android:mountPoint="/storage/sdcard0" android:storageDescription="@string/storage_phone" android:primary="true" android:mtpReserve="10485760" android:allowMassStorage="true" />
<storage android:mountPoint="/storage/sdcard1" android:storageDescription="@string/storage_sd_card" android:primary="false" android:removable="true" android:mtpReserve="10485760" android:allowMassStorage="true" />ha így hagyom, akkor a telefonmemória = külső SD és fordítva.
Én így változtattam:
vold.fstab
dev_mount sdcard /storage/sdcard0 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-sd.1/mmc_host
dev_mount sdcard2 /storage/sdcard1 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.0/mmc_hostvold.fstab.nand
dev_mount sdcard /storage/sdcard0 auto /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-sd.1/mmc_hostframework-res.apk/res/xml/storage_list.xml
<storage android:mountPoint="/storage/sdcard0" android:storageDescription="@string/storage_sd_card" android:primary="true" android:removable="true" android:mtpReserve="10485760" android:allowMassStorage="true" />
<storage android:mountPoint="/storage/sdcard1" android:storageDescription="@string/storage_phone" android:primary="false" android:removable="false" android:mtpReserve="10485760" android:allowMassStorage="true" />Valamit biztosan én kevertem össze.... Így már helyén van minden phone és az ext. SD is, azonban ahogy fent jelezted összekeveri a e kettőt ha leválasztod az SD-t....
Egy szakértői hsz-t megköszönném.....
Ezt a mount point dolgokat nehezen fogja be az agyam....
-
gabika318
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a visszajelzést!!!
Az SD kártya probléma továbbra is fent fog állni, a következők miatt:
Ahhoz, hogy teljes legyen a port szét, kellene bontanom a BOOT.IMG fájlt, ami tartalmazza pontosan a partíciók kiosztását.
Mivel linuxhoz hozzá sem szagolok, és a WIN alatt futó Boot.img ki/becsomagolók nálam nem működnek, maradt az a lehetőségem, hogy egy gyári JB BOOT.IMG-t használok, és ahhoz képest, buherálom a /system/etc/vold.fstab, valamint a framework-res/xml/storage_list.xml fájlt.
Persze még próbálkozom megjavítani a fenti hibajelenséget, és már egy csomó mod-ot áthoztam a roky_rs ver.7-ből, de még egy kis idő kell, hogy közkinccsé tegyem.
Még1x köszönöm a visszajelzést!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest