- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kszthly
senior tag
-
kszthly
senior tag
válasz
Attti73 #9448 üzenetére
Először magát a ROM-ot.
A disable_intern..... vagy valami hasonló letiltja a 16MB-os teljesen felesleges belső SD-t, a multilang-tól lesz magyar. A GPU patch talán gyorsit a grafikán, én nem vettem észre különbséget de bajt nem csinált. A VolWake patch-tól felébred hangerő gombra is, nem csak a Power-re. -
kszthly
senior tag
válasz
Attti73 #9446 üzenetére
https://drive.google.com/folder/d/0BzqVQfXHbrKjZXdPaTZFMGUzd0k/edit
Próbáld ki, nekem bevált!
-
sasa311
veterán
válasz
Attti73 #9443 üzenetére
Nekem a ruszki (talán V5) van fenn már majdnem egy éve. Kvázi magabiztosan mondom, hogy minden úgy működik rajta ahogy csak kell - én még hibát nem találtam benne. Lefagyni még sosem fagyott le, érzékelők / gps / 3g működik ahogy kell, hívás minőség tökéletes, nem szakad.
-
Attti73
tag
válasz
Attti73 #9437 üzenetére
sikerült a ROM frissítés, apeelme féle 4.1.X-re, és nagyon nem tetszik egyelőre. A GPS rosszabb lett, a mobilhálózat még egyszer se váltott H-ra. :-( Hivás közben, mikor másik bejövő volt, szakadozott a beszéd a folyamatban levő hívásban. Mintha minden belassult volna. Van olyan ROM ami van olyan jó, mint a gyári, de magyar?
-
Orf3usz
tag
válasz
Attti73 #9437 üzenetére
Szia, és üdv a mélyvízben!
A scatter fájl a készülékre vonatkozik, nem a romban, hanem az SPFlashtool mappájában van.
Viszont tapasztalatból mondom hogy az MTKtools módszer sokkal egyszerűbb és gyorsabb. Én azt ajánlom, az összefoglalóban megtalálod.
Sok sikert, ha kell még valami kérdezz nyugodtan -
kymco
veterán
válasz
Attti73 #9348 üzenetére
Itt a fórumban többen foglalkoztak ezzel, keresd vissza. Tudom, hogy ez önmagában kevés, de azok, akik ezt anno ki-kipróbálták, ma más telefonokkal más topicokba járnak. Érdemes lenne őket vagy privátban, vagy az új topicban megkeresni. Én sem vagyok már jiayu használó, csak ritkán látogatok ide. Szerintem ezzel így vannak mások is.
Sajnos én nem tudok segíteni, én nem mertem a rossz gps kezelése ellenére sem megbuherálni az antennát. -
Attti73
tag
válasz
Attti73 #9342 üzenetére
Tényleg nincs Budapesten senki aki tudna segíteni? Nincs egy hivatalos szerviz ahová vihetném a cuccost?
Az a baj, hogy megpróbáltam saját kezűleg megbarkácsolni, de sikerült elszakítanom a gyári antennát, és szétszedni nem volt bátorságom. ha tud valaki segíteni, írhat privátba is. Köszi! -
Orf3usz
tag
válasz
Attti73 #9309 üzenetére
Van amelyiken jó, van amelyiken rossz az antenna. Szerintem kétféle modult használtak.
Nálam volt fizikai hekkelés is, de igazán úgy lett volna jó ha rá is forrasztom. Csak azóta elveszett a rézfólia
Hardveresen +50-60%-ot lehet javítani, a szoftveres pedig helyre tudja tenni az A-GPS-t, meg az adatok lekérésének helyét. -
szumoo@gmail
tag
válasz
Attti73 #8884 üzenetére
Igen.
A GPS engedélyezésével csak azt engedélyezed, hogy ha valamelyik alkalmazás akarja akkor használhatja.
Ettől még nem pozicionál, és nem kapcsol be maga a GPS modul.
Logikusan, ha ilyenkor folyton figyelné a pozícióját, akkor bekapcsolt GPS-szel zsebretett telefon pár óra alatt lemerülne, akkor is ha nem fut olyan apk ami kérné a helymeghatározást. -
GazVezír
tag
válasz
Attti73 #4845 üzenetére
Én addig nem adok hitelt ezeknek az információknak, amíg a Rom nem jelenik meg letölthető formában a JiaYu hivatalos oldalán. Persze lehet én gondolom rosszul.
Drizzt D: Ha tutira akarsz menni, akkor célhardvert vásárolsz, lehetőleg Androiddal, így az általad favorizált programokat sem kell mellőznöd. Nem hiszem, hogy egyedi lenne ez a jelenség, számtalan telefon fóruma azzal van tele, hogy hogyan lehet normális működésre bírni a GPS-t. Ennyi fejfájást pedig nem ér meg a dolog. Az ember azért vásárol egy terméket, hogy használja, nem azért, hogy folyton szerelgesse. Mondjuk a legjobb helyen írom ezt le
. Ettől függetlenül a high-end telefonokra azért kíváncsi, hogy mit művelnek a hárombetűs frontján.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Attti73 #4845 üzenetére
Ezen az úton nem jól gondolod. De
A G3S az új (mt6589) SoC-ra (más processzor más gpu) épül hardwerileg igy az oprendszer-mag is
(android linux-kernel) is másként alapozódik.De természetesen a Dzsájü szoftvermérnökeinek mindemellett már ujjgyakorlat lehetne legyártani egy 4.2-es androidot a mt6577-es "elődmodell" G3-ra
..És mit ír , ír valamit a hírlevél a Gorilláról?
Ja és a dimenziói (135x65x10?) azok pont ugyanazok-é mint az oldy? Furcsa kottát rajzoltak korábban köréje..
-
maszati
tag
válasz
Attti73 #4482 üzenetére
Nekem pont tegnap este jött elő a hibajelenség. Kaptam egy bejövő hívás megnéztem ki az, majd valamelyik hangerő gombbal némítottam. Elment a kép /jött a hangyásodás/ de megpróbáltam felvenni és sikerült. Egész telefonálás alatt hangyás volt a kép. Majd a letettük, kikapcsoltam a képernyőt, vissza és minden jó azóta.
-
Sanyika1
tag
válasz
Attti73 #4482 üzenetére
Sziasztok!
A hangyás képernyő már nekem is előjött kétszer csak az aksi kivétel oldotta csak meg, de ez most a legkisebb problémám, mivel elromlott a G3 hangerő szabályzó gombja.
Hiába nyomkodom le-fel, nem történik semmi, küldhetem vissza gariban a tmallboxnak. Mázli, hogy nem buheráltam a fóliás antennával a gps-t, pedig erősen gondolkoztam rajta a fórumtársak sikerén felbuzdulva. Olvastam, hogy maliszka már sikeresen visszaküldte javíttatni a G3-t, viszont ilyenkor gondolom az eredeti romnak kellene rajta lenni és itt van a bibi.
Most Apeelme ics romja van rajta nagy megelégedésemre, így a CWM recoverybe (v5.5.0.4) be tudok jutni a kikapcsoló képernyőről, viszont már nem tudom a recovery menüpontot kiválasztani a gombok hibája miatt.Itt elakadtam.
És ha nem nagy kérés, valaki tudna segíteni angolul megírni Justinnak, hogy mi a probléma a telóval, garanciában kérném a javítását/cseréjét a készüléknek és hova küldjem vissza. Sajnos nem megy az angol ilyen szinten, google fordítóval meg félek nem lenne pontos a megkeresés.üdv
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Attti73 #4482 üzenetére
G3-asommal 1-2hetes korában fordult elő egy olyan esetben hogy kabátzsebemből vettem elő, és
a kijelzőfólia valami sztatikus tapadás miatt vagy rosszul raktam fel a legelején , úgy vált le az üveglapról hogy következő pillanatban visszahajolva-és-tapadva full buborékos lett:
(Electric wonders)
Na ekkor a képernyőzáras képernyő átváltott ilyen hangyás-color-televizió képernyőre. A kikapcsológombbal kialudt a képernyő és visszakapcsolva már minden a rendjén volt.Egyszer pedig egy jb-s miui a phone.apk errorral füszerezve rom próbálgatásakor a sim management menü környékén jött ez a jelenség,
akkor viszont a kikapcs gomb nem oldotta meg a problémát csak kivettem az akksit... -
Lidl
senior tag
válasz
Attti73 #4031 üzenetére
Igen, az az app, és a gyári fényképező is ezt csinálja.
Azért, mert ha kicsit is változik a kép, akkor automatikusan fókuszál. Az a kattogár a fókuszáló motor (bár nem tudom pontosan, hogy hogyan fókuszál).
Ha a gyári fényképezőnél fixen, mozdulatlanul tartod megszűnik a kattogás.
Ugyan ez a helyzet a Barcode Scannernél. Ez normális.Lidl
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest