Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
WonderCSabo #4285 üzenetére
Ja tényleg, ez nem a "rövidített" if
Köszi a linket, még sosem néztem utána, de nagyon ronda szerintem (és átláthatatlanabb sokkal, mint egy értelmesen megírt if() vagy switch())
Köszönöm a gyors válaszokat uraim, neveiteket imáimba foglalom!
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
WonderCSabo #4204 üzenetére
Ha futtatni akarom a java-t, akkor nem tudja elindítani, mivel nem találja a java-t.
-
TBG
senior tag
válasz
WonderCSabo #4115 üzenetére
Azért is írtam, hogy tipp, mivel magam sem számítottam gyökeres változásra, de cserébe írtam még pár lehetőséget
Egyébként továbbra is az a véleményem, hogy már design szempontjából célszerűbb loopon kívül deklarálni ebben az esetben a streameket.
-
modder
aktív tag
válasz
WonderCSabo #4117 üzenetére
én azt figyeltem meg régebben, ha total commanderben sok apró fájlt másolok, nagyon visszaesik a teljesítmény pár megabyte-ra.
-
válasz
WonderCSabo #4115 üzenetére
Az a nio2 is bufferrel és streamekkel másol, nem lenne különbség. Én egyébként arra gyanakszom, hogy túl sok kiírandó adat gyűlik össze, amit már az OS lassan tud kezelni.
-
TBG
senior tag
válasz
WonderCSabo #4112 üzenetére
Nem az objektumok számáról van szó, hanem arról, hogy ezek mikor, milyen intenzitással gc-ződnek. Ezért is vetettem fel, hogy mekkora is az a heap méret. Te csak egyetlen felvetésembe kötöttél bele, ami jogos is lehet, de mi van a többivel? Vagy említhetném az esetleges os szintű problémákat is. Nem egymással van vitánk, a problémát próbáljuk megoldani, nem?
-
TBG
senior tag
válasz
WonderCSabo #4110 üzenetére
Primitíveknél igen, de összetett objektumoknál már számíthat. Főleg, hogy fájl írás/olvasás is van. Mekkora heap van beállítva? Jó lenne tudni, hogy mennyi fájlról van szó. És a buffered streamek használata sem lenne rossz.
-
TBG
senior tag
válasz
WonderCSabo #4108 üzenetére
Mondjuk. Ez a best practice, nem a cikluson belüli. Pár objektumnál mindegy, de egy fájlrendszerben akár több ezer fájl is lehet. Itt már számít.
-
TBG
senior tag
válasz
WonderCSabo #4106 üzenetére
Arra gondoltam, hogy csak egyszer deklarálja a streameket és csak új példányt rendel hozzá. GC szempontjából szvsz nagyon nem mindegy. Ha sok fájl van, az qrva sok objektum. A különféle desztinációk nem sérülnek. Kódot nem írok, mobilról körülményesebb
-
trisztan94
őstag
válasz
WonderCSabo #4079 üzenetére
f5-el jó lett, köszönöm
Más:
Tud valaki jó oktatóanyagot arról, hogy hogyan tudnék egy adatbázishoz kapcsolódni, (mysql leginkább) az abban található adatokat ajax-al JSON formátumban átküldeni a kliensoldali kódomnak?
Eddig a GWTproject.org-on található "Getting Started" tutorial-t lesem, de abban nem találtam ilyet, csak sima JSON-osat.
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #4079 üzenetére
F5-tel igen. De a cleanbe betehetnék a refresht végre.
Meg van amikor több projektet módosítok egyszerre és van, hogy végig kell nyomkodni az összesen az f5-t, ami elég unalmas tud lenni egy idő után.
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #4043 üzenetére
Gondolom így volt a forrásban, mert a lefordított byte codeba nem kerülnek bele a kommentek.
-
válasz
WonderCSabo #3986 üzenetére
Azért attól még nem lehetetlen, pl. full naív módban a values() által visszaadott tömbön, a name-re tesztelgetve lehet ilyet csinálni. Pontos illesztésre meg ott a valueOf.
Szerintem lehet olyan helyzet, hogy van értelme egy ilyen lépésnek.
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #3762 üzenetére
Ennél már csak az if (i>0) return true else return false jobb
-
TBG
senior tag
válasz
WonderCSabo #3719 üzenetére
+1
-
pakriksz
őstag
válasz
hát én ott még nem láttam normális paraméterezést...
Viszont ez a forkjoinpool már érdekes.Ez viszont vicces: az URL osztály nem kódolja rendesen URL-é a beadott a stringet. Openstreamnél simán elküldi a spacet pedig valami %20-al kéne helyettesítenie, aztán a szerver dobja is 400-as hibát rá.... Nagyon jó, még egy replace(" ","%20") gányolás....
-
válasz
WonderCSabo #3721 üzenetére
Ez bőven lábbalhajtós példa így is, és az az aspektus nincs benne, hogy a workereknek valamilyen eredményt is kéne előállítania és azt feldolgozni az executorservice leállása után...
A Java 7-es ForkJoinPool már kezd hasonlítani.
Szerk.: Az előző két mondat még a szerkesztésed előttre válasz, de látom már látod mire is kérdeztem rá - erre a "vmi jó kis megoldásra"
-
válasz
Hogyan lehet megoldani, hogy ne kézzel kelljen szálakra bontani a ciklust és összevárni az eredményt?
-
artiny
őstag
válasz
WonderCSabo #3635 üzenetére
koszi, akkor atolvasom ma.
-
artiny
őstag
válasz
WonderCSabo #3633 üzenetére
köszönöm a válaszokat.
Ez az uj fa struktura, tekintheto exportalasnak ha lementi?
ezek a turorialok ide tartoznak(export/import) vagy ez valami más?
-
artiny
őstag
válasz
WonderCSabo #3630 üzenetére
1.)
"Itt XML feldolgozás van, a beépített DOM parsert használják." - ez valmi mas akkor nem az ami nekem kell?2.)
Az ami a Kniha.java ban tortenik:
...
public void makeXML(){
try{
DocumentBuilderFactory dbf = DocumentBuilderFactory.newInstance();
DocumentBuilder db = dbf.newDocumentBuilder();
Document doc = db.newDocument();
Element knihkupectvo = doc.createElement("knihkupectvo");
doc.appendChild(knihkupectvo);
..... ez nem tekintheto exportnak? a feladat alapjan3.)
Ezek a turtorialok valók ehhez a feladathoz(vagy valami mas...kene)? -
válasz
WonderCSabo #3570 üzenetére
Simple lett a vége.
mobal,
-
TBG
senior tag
válasz
WonderCSabo #3520 üzenetére
Ha a változó/metódus el van fedve, akkor annak oka van. Ha mégis el kell érni, akkor protected. Vagy publikus getter
Alapvetően design kérdése egyébként.
-
válasz
WonderCSabo #3517 üzenetére
Tök mindegy a láthatóság. Ha private, akkor super-rel sem éri el, többinél meg this-szel is. Egy esetben van értelme használni a super kulcsszót tagváltozón: amikor van egy ugyan olyan nevű tagváltozó a gyerekben is (de ezt a megoldást nem szeretjük).
-
TBG
senior tag
válasz
WonderCSabo #3499 üzenetére
Megint csak csatlakozom...ha nincs performance loss, meg lesz backward compatibility....akkor jöhet.
-
válasz
WonderCSabo #3499 üzenetére
Ha nincs semmi performace loss (amit nehezen tartok megvalósíthatónak), akkor jöhet. Szeretjük a null-okat
-
TBG
senior tag
válasz
WonderCSabo #3494 üzenetére
Csatlakozom...baromság lenne.
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #3494 üzenetére
Az jó nagy baromság lenne szerintem.
-
Jim-Y
veterán
válasz
WonderCSabo #3485 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, így már jó
-
válasz
WonderCSabo #3478 üzenetére
Az enum is egy osztály valójában.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
WonderCSabo #3478 üzenetére
Akkor viszont nincs ilyesféle megkülönböztetés. Vannak cikkek (megnevezés, ár, kategória és a többi szükséges cucc), amelyeknek vannak árai és kész, de semmi más extra varázslat nem kell.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
WonderCSabo #3476 üzenetére
Type code class a minimum, de gyanítom, hogy maga az alapelképzelés is hibás jelen esetben. Ha külön típusokról beszélünk Order szempontból, akkor azt kódba reflektálni kell külön típussal.
-
pvt.peter
őstag
válasz
WonderCSabo #3460 üzenetére
Köszi, akkor ezt választom
-
válasz
WonderCSabo #3444 üzenetére
Én a HF Java-t csináltam végig. Néhol kicsit szétszórtnak éreztem az általad említett dolgok miatt...Összességében viszont gyorsan tudtam átmenni a témákon.
Ez is ízlés kérdése kinek bejön kinek nem. Sokszor nehéz megtalálni a megfelelő szakirodalmat...
-
válasz
WonderCSabo #3440 üzenetére
Minden Head First ilyen....Néhol kicsit zavaró, de összességében szerintem nagyon könnyen nyomja beléd a tudást..
-
DopeBob
addikt
válasz
WonderCSabo #3440 üzenetére
Egy kezdőnek szerintem tökéletes, érdekes, nem unalmas. Nyilván egyik sem egy referenciakönyv.
-
válasz
WonderCSabo #3409 üzenetére
Igen, én is ilyen SAX-okat szoktam látni. Tagváltozók, hogy éppen milyen tagen belül jár a parser, aztán a startElement, characters és endElement metódusokban összeturmixolva a mindenféle esetet lekezelő logika; bonyolultabb esetben egy stack még előfordul. Eztán elindítod a parsert az XML-re, végigdarálja, a callbackjeid meghívódnak és a legvégén örülsz, ha minden kitöltődött rendben.
Ehhez képest a StAX fordítva működik. Amikor parsolsz, te lépteted folyamatosan a következő tokenre (iterátor), és az aktuális token típusától, nevétől, stb. eldöntheted, mit csinálsz - akár félbe is hagyhatod a feldolgozást.
De ami fontosabb, a parsert szabadon megoszthatod több metódussal, amik egy adott elemet tudnak feldolgozni. Az előző példakód úgy nézne ki, hogy if fák helyett vannak parseFirstName, parseLastName, stb. metódusaid, amik a startElementtől az endElementig elvégzik a dolgukat.
És eközben teljesítményben nem rosszabb. Itt egy jókis stackoverflow kérdés, amit reggel olvasgattam amikor a kérdésemet elkezdtem.
Példát most nem tudok írni, mert dolgozom.
-
TBG
senior tag
válasz
WonderCSabo #3365 üzenetére
ha valami nagy memória igényű cuccot töltök be
Ilyet én nem tennék singletonba..se lazy se eager módon...helper osztályok
Bár androidot még sosem programoztam, ezért csak eméletileg pofáztam bele
-
Gyuri16
senior tag
válasz
WonderCSabo #3363 üzenetére
persze, lehet igy is, csak nem latom ertelmet a lazy init.-nek. Singletonnal mast nem lehet csinalni, csak meghivni a getInstance fuggvenyet, ekkor betolti a classloader es letrejon az objektum is. Te szokod hasznalni az osztalyt anelkul, hogy szukseg lenne peldanyositani?
-
n00n
őstag
válasz
WonderCSabo #3350 üzenetére
Találtam egy ilyet: Bug #6445283
Ez a jelenség ami nálam is van:
"Progress monitor goes to 100% at 2GB, then back to 0%, stays at 0% until 4GB is reached, then goes from 0% to 100% at 6 GB, etc. User has no idea how long entire file will take or may think process is "hung" after 2GB."
Van egy workaround, viszont nem értem mit kellene csinálni:
"CUSTOMER SUBMITTED WORKAROUND :
I've changed the ProgressMonitorInputStream class to "scale" the progress to 32 bits (so ProgressMonitor can use it) after obtaining the file size using FileChannel.size() if the input parameter to ProgressMonitorInputStream constructor is instanceof FileInputStream." -
n00n
őstag
válasz
WonderCSabo #3348 üzenetére
A gyenge angoltudásommal feltettem, kíváncsi vagyok valaki megmondja-e mi nem stimmel.
-
n00n
őstag
válasz
WonderCSabo #3340 üzenetére
Nem. Legalábbis úgy tűnik.
-
n00n
őstag
válasz
WonderCSabo #3330 üzenetére
És az miét lehet, hogy másoltatok vele egy 3GB-s fájlt és kb 2.4 GB-nél éri el a 100%-ot a progressBar és utána 0%-ra ugrik a maradék másolásáig. Miért?
-
n00n
őstag
válasz
WonderCSabo #3337 üzenetére
Köszönöm. Gondoltam, hogy valami ilyesmi. Elnézést a sok lammer kérdésért.
-
n00n
őstag
válasz
WonderCSabo #3335 üzenetére
Köszönöm. Szóval nem lehet, csak ha sajátot csinálok. És akkor legalább átnevezhetem Mégsére?
-
n00n
őstag
válasz
WonderCSabo #3330 üzenetére
Ez alapján megírtam. Viszont ugye mondanom se kell, hogy "üres" ablakot látok, mert lefogja a GUI-t a fájlmásolás. Ezért írtam egy külön osztályt ami egy szál és azon hozom létre a ProgressMonitorInputStream-t. Viszont a konstruktor első eleme a szülő. Hogyan tudom megadni a főablakomat, mert az alapértelmezetten private?
private sajatfeladat.FoPanel foPanel1;
-
tvamos
nagyúr
válasz
WonderCSabo #3316 üzenetére
Hat igen, ha egyedul visszel egy projektet, ez nem gond...
-
TBG
senior tag
válasz
WonderCSabo #3319 üzenetére
Igazad van. Kompromisszum. Saját rendszerben több és kevesebb szabadsága van az embernek, mintha API-t fejleszt.
-
TBG
senior tag
válasz
WonderCSabo #3316 üzenetére
mert értelmesen hívogattam a metódust
Igen, Te értelmesen hívod, de láttam egy csomó API-t, ahol vannak ilyen aknák és egyesek bizony rá is lépnek.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
WonderCSabo #3312 üzenetére
Persze, önmagában a kereket lehet, de a teljes collection-t nem, ez a fontos.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
WonderCSabo #3310 üzenetére
Kívülről nem lehet, csak a Car-on keresztül, és itt ez a lényeg.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
WonderCSabo #3304 üzenetére
Ha csak a referenciát állítja át, akkor a kerekek listáját kívülről is lehetne változtatni, az pedig biztosan nem jó.
-
TBG
senior tag
válasz
WonderCSabo #3306 üzenetére
!"úgy tűnik".equals("tudjuk")
-
TBG
senior tag
válasz
WonderCSabo #3304 üzenetére
Nem tudjuk, hogy mit akart.
-
TBG
senior tag
válasz
WonderCSabo #3302 üzenetére
Nem lett volna rossz az eredeti megoldás, ha a kerekeket nem ugyanabból a Car példányból veszi
-
Lacces
őstag
válasz
WonderCSabo #3299 üzenetére
Tényleg, ugyanarra mutat a 2 referencia változó... ezt hogy nem vettem észre...
-
pakriksz
őstag
válasz
WonderCSabo #2863 üzenetére
egy telepítő program ami titkosított zip-et használ. Hogy még titkosabb legyen jó lenne ha nem is írná a lemezre, csak a kicsomagolt, azonosítóval ellátott végeredményt.
-
pakriksz
őstag
válasz
WonderCSabo #2861 üzenetére
én próbálnék de egy több ezer soros libet amit nem én írtam nem fogok átírni.
-
pakriksz
őstag
válasz
WonderCSabo #2859 üzenetére
De az csak egy hivatkozás lesz, a fájl nem létezik sehol sem így írni sem lehet bele.
-
pakriksz
őstag
válasz
WonderCSabo #2857 üzenetére
nem. (főleg mert createtempfile, így kizárt hogy 2x ugyan az legyen mert a fájlnévhez hozzárak egy vagy 10 jegyű random számot).
a megoldás megint ugyan az mint a legtöbb fájlos szenvedésnél: átírni mindent amit lehet nio-ra. Bár mivel van egy olyan lib ami csak io.File-ot ismer így is van egy konvertálgatás, de nio createtempfile-al létrehozva és Files.delete() a végén már törli rendesen.
Olyan lehetséges hogy egy fájlt memóriában hozunk létre de úgy hogy az tökéletesen olyan legyen mint egy igazi fájl? (tehát sima io File-t ismerő libekkel lehessen hivatkozni rá elérési úttal)
-
szemmelver
aktív tag
válasz
WonderCSabo #2838 üzenetére
Mert az az okos ember aki írta a programot az összesnek ugyan olyan nevet adott, csak a kis/nagy betük különböznek, ha te hozzá akarsz nyúlni ne legyen egyszerű dolgod..
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #2838 üzenetére
Én se értem, csak válaszoltam a kérdésére.
Osztályneveknek eleve meg van adva, hogy mit ajánlott használni és, ha rendesen használják nem is fordulhat elő azonos fájlnév.
-
Lacces
őstag
válasz
WonderCSabo #2831 üzenetére
tényleg, igaz, köszi!
-
Lacces
őstag
válasz
WonderCSabo #2829 üzenetére
A 0 paraméteres meghívás az hogyan nézz ki?
Így érted?
addCommand(){
double param = 0;
this.addCommand(param);
} -
pakriksz
őstag
válasz
WonderCSabo #2825 üzenetére
nemjó, mert streamként kell.
De mégsem az volt a gond, hanem az hogy a retkes cipheredinputstream teljesen kiszámíthatatlanul működik. Ha fileinputstreamből megy bele az adat, és rossz a kulcs akkor még nagyobb halandzsa lesz a végeredmény. Ha viszont urlconnection inputstreamjéből jön akkor nullpointerexeption lesz.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
WonderCSabo #2802 üzenetére
köszi a választ, de sajnos nem engedi a TabWidget a sortörést, ha nem fér ki benne akkor gördül benne a szöveg.
-
RexpecT
addikt
válasz
WonderCSabo #2807 üzenetére
Köszi, tényleg a logika volt hibás. Az előtt hívtam a függvényt mielőtt elkészült volna a GUI így nem volt hova betöltse az adatokat.
-
Chipi333
csendes tag
válasz
WonderCSabo #2797 üzenetére
Hát így hirtelen én azt tudom javasolni, hogy csinálj erre egy daemon thread-et, ami kis pioritással fut, és bizonyos időközönként végigmegy a konténeren és kidobja a halott threadeket. Az időközök nagyságára igazából nincs konkrét ötletem, attól függ meddig futnak a szálak, mennyire kritikus, hogy ne legyen sok szemét a konténerben.
Aztán ezzel többet nem is kell foglalkozni, mert a daemon thread ugye meghal ha elfogynak a rendes szálak. -
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #2784 üzenetére
Most lusta vagyok még egy workspacet kreálni, de bizony az altgr (ctrl+alt) + b,n,f,g közül valamelyik beépített parancs valamelyik belső ablakra (legalábbis indigo alatt). Régebbi eclipset nem használtam, lehet, hogy régebbi verziókban ez nem volt és onnan öröklődtek a beállításaid.
"A Tasks view megjelenítése pedig 2 kattintás."
Nem mondtam, hogy sok.De egy Netbeans telepítése sem sok. Felrakod aztán file -> new project. Csak a telepítéssel szüttyög egy darabig. Mondjuk nekem egyáltalán nem szimpatikus, de suliban azt kellett használni. Eclipse jobban tetszik.
A JDevelopert nem próbáltam.
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #2782 üzenetére
Csak, ha magyar billentyűzettel programozik akkor a hotkeyeket (mert anélkül még kapcsos vagy szögletes - valamelyik - zárójelet sem tud írni anélkül, hogy feldobjon valami ablakot), régiókhoz plugint, hogy ne legyen egy mess a kód, amit írsz.
A gyári komment hotkeyek sem valami kényelmesek, meg a fülek közötti mászkálás (billentyűzettel) sem. Ezenkívül a Tasks fül sem árt alulra, hogy lehessen írni TODO kommentet. Így hírtelen ennyi, amire emlékszem, ami nekem elsőre kellett. Meg az Android SDK, de az már nem egészen ide tartozik.
Biztos állítottam még mást is, de azokra már nem emlékszem.
-
válasz
WonderCSabo #2778 üzenetére
+1
Mire a NetBeans-t beüzemeltem, addigra az Eclipsen már ment egy projekt -
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
WonderCSabo #2774 üzenetére
Nem akarok én, csak gondoltam így kell elkezdeni:d
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
WonderCSabo #2772 üzenetére
Igen be.
Itt akadok meg. [link] -
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
WonderCSabo #2770 üzenetére
Azt nem lehet megnyomni, mivel szürke vagyis inkább elvan halványítva a gomb.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
WonderCSabo #2768 üzenetére
Nekem is az Eclipse-t javasolták.
Ha új projektet akarok létre hozni benne, elakadok az elején, megadom a nevet, utánna next megint next és valami "Jpa Facet" meg "Platformot" -ot kiír és nem tudom mit kellene csinálni.? -
Lacces
őstag
válasz
WonderCSabo #2764 üzenetére
Áhám, világos.
-
Lacces
őstag
válasz
WonderCSabo #2762 üzenetére
Aham, köszi, ezt a getClass-t szoknom kell, ez egy picit furcsa.
Azt mondod, hogy a this osztályt kérdezi le.Ez a this tesz be nekem
. Én úgyérzem, hogy ez a this egyenlő a getResourceAsStream() -ben lévő fájlban tárolt osztállyal. Erre gondoltál. A this az sajátot jelent, önmagát... de nekem mégis a getResourceAsStream() paraméteres dolog ugrik be...
Ezt a kételyt kéne eloszlatni
-
Lacces
őstag
válasz
WonderCSabo #2676 üzenetére
Igaz!
Tényleg C#... fel sem tűnt, lehet a napvégi fáradtság az oka
Ezt ennyire benézni
... .Köszönöm a javitást!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #2675 üzenetére
Most vettem észre, hogy a Lacess által mutattot kód egy C# kód. Nagyon gyanús volt nekem, és igazam lett: az a kód Javában le sem fordul, és nem a C#-os szintaktika és függvénynevekre gondolok, hanem Javában az ilyen fajta implicit castolás nem engedélyezett, a nem generices collection esetén, hiszen semmi sem garantálja, hogy valóban ilyen típusú elemek vannak benne. Természetesen az explicit castolás lehetséges, és ilyen rossz típus esetén exceptiont is dobál a Java. Tehát helyesen:
ArrayList<Ember> list = new ArrayList<Ember>();
list.add(new Ember());
list.add(new Ember());
list.add(new Ember());
for(Ember ember : list)
System.out.println(ember); -
Lacces
őstag
válasz
WonderCSabo #2660 üzenetére
Ja, hogy így értette a kollega!
Köszi.
Statikust is örökli? Azt gondolom nem, mert az csak az adott osztályra vonatkozik. (mint a statikus konstruktor, nem hozz létre példányt)
-
válasz
WonderCSabo #2655 üzenetére
Aha, na ezt nem tudtam, koszi.
-
válasz
WonderCSabo #2653 üzenetére
Na igen, de ha tobb class van akkor mindegyiknek a nevet ki kell irogatni egyesevel es ugy hivni a metodust, nem lehet azt, hogy mindegyik egy osbol szarmazik, akinek van egy statikus metodusa es azt hivom meg ciklusbol ami meg mindig az aktualis gyerek class felulirt metodusat hivja.
-
G.Zs.
senior tag
válasz
WonderCSabo #2557 üzenetére
Én egyszer próbáltam, de nekem sem sikerült.
Most Subclipse-et használok 1.3.5-ös SVNKit-tel. -
syC
addikt
válasz
WonderCSabo #2191 üzenetére
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- EA Sports WRC '23
- Háztartási gépek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest