Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
trisztan94
üzenetére
Hogyan akarod megoldani a kommunikaciot? Mert gyanus hogy te most kezzel le akarod kodolni ami igazabol mar GWT megold neked. Azt ajanlom hogy csinalj egy springes backendet (pl egy spring-mvc templatet csinalj STS plugint szedd le) . Az ottani Service reteget interfacen keresztul el tudod erni kliens oldalon, a valasz objektumaidat meg proxyba csomgalod) es meg van oldva , persze vannak limitaciok, de csak annyi amennyi amugyis lenne. Ha pedig Json akarsz feldolgozni (pl egy rest valaszkent, amit a springes templatebe 1perc alatt bedobsz, melle egy jacksont behuzol automatikusan JSON-ra konvertal minden valaszobjektumot) akkor kliens oldalon letrehozod az objektumodat amit ha jol emleksem a JavascriptObjectbol kell szarmaztatni, felveszed a gettereit ahova nativvkoddal beirod hogy mit adjon vissza (pl retutn this.jsonpropertyname ) majd pedig a safeEval-al megepited az objektumodat (JsonUtils GWT packageben ha jol emlekszem).
Nem beszelve hogy sprines orm-el pl egy hibernattel nem kell szenvedni a direkt jdbc-vel.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
trisztan94
üzenetére
MySQL-hez JDBC-vel pl. A GSON-t pedig én is csak ajánlani tudom, zseniális library.
-
raggg
senior tag
válasz
trisztan94
üzenetére
Nem tudom, hogy az egészből mennyi menne, de ha a JSON-os részével van gondod, akkor én ezt ajánlanám: [link]
Aztán MySQL -> Java "model" osztályok -> GSON szerializáció
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő