- Magisk
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Mindenhol a mánáger találja ki (najó kivéve a kis fejlesztőcsapatokat ahol kb mindenki egyenrangú), mert ezzel tudja fenntartani a látszatot, hogy rá szükség van, és csinál is valamit a "csicskák" munkájának lefölözésén kívül
Na és ők azok akik a divat szerint választanak.
-
Cathfaern
nagyúr
Szimpatikus
Csak azért kérdeztem, mert én eddig csak a "elvileg az egész csapat dönt, de úgyis az lesz amit a vezéregyéniség mond", illetve a "hamarabb kiválasztotta a nem szakmai menedzsment a használandó technológia, mint maga a csapat meglett volna" felállásokat láttam
Bár inkább
-
Cathfaern
nagyúr
"A csapatbol minden egyes fejleszto keszit egy kutatast, esetleg egy technologiai demot, prezentalja a sajat megoldasat, es ervel, hogy szerinte az a technologia miert lenne jo valasztas a kulcsfontossagu problemak megoldasara. A csapat ezutan megvitatja a felmerult megoldasokat, es kivalasztja melyik a leghatekonyabb."
Ez tényleg van ahol így megy, vagy ez az elméleti ideális eljárás amit semmilyen nem amatőr / hobbi projectnél nem alkalmaznak? -
Ez igy tok jo, ha nyilt vegu a kerdes, azaz ha tenyleg eldontendo, hogy melyik iranyba induljon a csapat. Feltetelezem, hogy lentebb nem ez a helyzet, es van egy jo adag JSP-alapu cucc keszen, es kell valami pluszt hozzarakni (gondolom, nem valami megaprojekt, ha itt a forumon probalja osszeszedni a hozzavalokat a kollega). Ilyen esetekben tok normalis, hogy azt hasznaljak, amibol mar eleve sok van.
-
A demokracia nagyon nem mukodik jol technikai dontesek eseteben. Ha olyasmirol van szo, hogy tabs vagy spaces, akkor persze oke, de egy csapatban nagyon kulonbozo technikai tapasztalattal rendelkezo emberek vannak, miert kellene, hogy mindenkinek ugyanakkora beleszolasa legyen?
A masik, hogy ezekrol rengeteget lehet vitatkozni, es a valodi helyzet az, hogy a feladatok 99%-at 'barmiben' meg lehet csinalni, es a fejlesztok hajlamosak az alapjan valasztani, hogy 1) most mi erdekli oket 2) mi a divatos 3) ok szemely szerint mihez ertenek. Azert valasztanak valakit vezetove, hogy donteseket hozzon, amik elsosorban a ceg erdekeit veszik figyelembe.
-
Zahze
csendes tag
Nektek egyébként mi a véleményetek erről ?
Az oracle elég lassan adta ki a fejlesztéseket amíg nála volt. Most ez fel fog gyorsulni ?
Volt már ilyenre példa, hogy egy platform fejlesztéséért felelős cég átadja valakinek a fejlesztést, és ha volt akkor az hogy sült el ?
Röviden, jobb lesz most hogy nem az Oracle vezeti a fejlesztést, vagy sem ? -
modder
aktív tag
Ezt jó tudni, hogy a Spring, mintegy alternatívája a Java EE-nek. Nem foglalkoztam vele még, csak tudom, hogy van.
A webhostingról meg annyit, hogy mindenért fizetni kell. nem vagyok jól tájékozott hosting szolgáltatások terén, de szerintem egy javás hosting nem kerülhet többe, mint egy hasonló tudású php-s hosting árának másfélszerese. Tudom, hogy válság van meg mindenki szegény, de azért egy szolgáltatásért ki lehet fizetni évi mondjuk 8 ropit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Magisk
- Philips LCD és LED TV-k
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Witcher topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest