Hirdetés
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, én is ilyen SAX-okat szoktam látni. Tagváltozók, hogy éppen milyen tagen belül jár a parser, aztán a startElement, characters és endElement metódusokban összeturmixolva a mindenféle esetet lekezelő logika; bonyolultabb esetben egy stack még előfordul. Eztán elindítod a parsert az XML-re, végigdarálja, a callbackjeid meghívódnak és a legvégén örülsz, ha minden kitöltődött rendben.
Ehhez képest a StAX fordítva működik. Amikor parsolsz, te lépteted folyamatosan a következő tokenre (iterátor), és az aktuális token típusától, nevétől, stb. eldöntheted, mit csinálsz - akár félbe is hagyhatod a feldolgozást.
De ami fontosabb, a parsert szabadon megoszthatod több metódussal, amik egy adott elemet tudnak feldolgozni. Az előző példakód úgy nézne ki, hogy if fák helyett vannak parseFirstName, parseLastName, stb. metódusaid, amik a startElementtől az endElementig elvégzik a dolgukat.
És eközben teljesítményben nem rosszabb. Itt egy jókis stackoverflow kérdés, amit reggel olvasgattam amikor a kérdésemet elkezdtem.
Példát most nem tudok írni, mert dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő