Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
WonderCSabo #4319 üzenetére
Köszönöm, holnap meg is nézem.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
WonderCSabo #4317 üzenetére
Igen - igen, de közbe rájöttem, hogy mégis az adapterben volt a hiba. Hiába rendeztem, az adapterben még is más metódus szerint kezdte el listázni...
Bár az csak végig inicializált a listán és vissza adta az ID-t, nem értem, hogy ez miért rendezte ismét vissza a sorrendet. De mindenesetre ez a része megoldódott a dolognak.
Köszi a gyors reakciót!
Ami a localizációt illeti igen, nekem is feltűnt, hogy az ékezetes alkalmazások a lista végére kerülnek.
-
SektorFlop
aktív tag
Sziasztok!
Napok óta küszködök egy problémával, sajnos odáig süllyedt a dolog, hogy annak ellenére milyen egyszerűnek hittem, valamiért még se sikerül.
Kezdeném is, bár Androidra készülne az alkalmazás, szerintem ez a része nyugodtan jöhet ebbe a topicba.
Szóval, van egy ArrayList, amit teletunkolok objektumokkal, és ennek az ArrayList-nek az elemeit szeretném ABC szerint növekvő sorba rendezni, mégpedig az alkalmazások labelje alapján, ami egy String.
Items.add(new ApplicationItem(id, name, status, icon, packageName));
Az ApplicationItem osztályom konstruktora a következő:
public ApplicationItem(int id, String label, Boolean status, Drawable icon, String packageName) {
Id = id;
AppLabel = label;
AppSatus = status;
AppIcon = icon;
AppPackageName = packageName;
}A lista nagyon ügyesen összeáll, szépen fel is dolgozom egy ArrayAdapterrel és meg jelenik a felületen, egy dolog kivételével, nincsenek az alkalmazások nevei ABC szerint sorba pakolva.
A neten különféle megoldásokat találtam, többek között a Comperator-t emlegették. Próbálkoztam is vele, pl. a következő képen:
public class CustomComparator implements Comparator<ApplicationItem> {
@Override
public int compare(ApplicationItem app1, ApplicationItem app2) {
return app1.AppLabel.compareTo(app2.AppLabel);
}
}Majd ezt a teljes ArrayList elkészülése után, megpróbáltam felhasználni:
Collections.sort(ApplicationModel.Items, new CustomComparator());
Remélem letudtam írni érhetően a monológomat, sajnos nem vagyok a szavak embere. Ha esetleg valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
WonderCSabo #2802 üzenetére
köszi a választ, de sajnos nem engedi a TabWidget a sortörést, ha nem fér ki benne akkor gördül benne a szöveg.
-
SektorFlop
aktív tag
Nem akarom ide is újra be írni, valaki tudna válaszolni erre a kérésre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged