- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
a for ciklusban levő feltétel minden iterációban kiértékelődik
tehát az első esetben a ciklus törzsében növeled az str hosszát a hozzáadott space-szel, és utána már arra a stringre határozza meg az str.length()-et a következő iterációban, ami 1-el több, mint eredetileg volt
így két irányból "fogy" a hozzáadandó space-ek száma és kb. feleannyi hosszig fogja rakosgatni a space-eket az elvárt helyettciklus előtt tárold le a kapott string hosszát egy változóban, és azt tedd be a vizsgálathoz
szerk: húha belezavarodtam, lehet mégse úgy kell, mindjárt kipróbálom
-
eziskamu
addikt
Én raknék a FrameB-be egy (akár public) FrameA parentFrameA változót, majd a
FrameA-ban a FrameB B = new FrameB(); sor után raknék egy B.parentFrameA=this; sort és kész.Később pedig a FrameB tipusú B-ben ki kell adni egy parentFrameA.setEnabled(true) -t
Vagy lehetne egy harmadik osztályt telepakolni statikus változókkal, pont ilyen célokra. -
eziskamu
addikt
Igen
Konkrétan mi kéne és hogyan? Én csinálnék egy harmadik classot statikus Frame (vagy a megfelelő gyermek tipusú) változókkal, és azoknak példányosításkor megadnám a Frame-ek referenciáját, és akkor el tudod érni az egész csomagból. Mondjuk lehet nem elegáns és még gány is, de első lépésnek jó lesz. Mondjuk lehet szívni hosszabb folyamatok során, hogy nem fog látszani menet közben az eredmény, de az már egy más történet.
-
skoda12
aktív tag
// AFrame.java
import java.awt.event.KeyAdapter;
import java.awt.event.KeyEvent;
import javax.swing.JFrame;
import javax.swing.JLabel;
public class AFrame extends JFrame {
public AFrame() {
setSize(800, 600);
setDefaultCloseOperation(EXIT_ON_CLOSE);
JLabel label = new JLabel("AFrame");
add(label);
this.addKeyListener(new KeyAdapter() {
@Override
public void keyPressed(KeyEvent e) {
BFrame bFrame = new BFrame();
bFrame.setVisible(true);
}
});
}
public static void main(String[] args) {
AFrame aFrame = new AFrame();
aFrame.setVisible(true);
}
}
// BFrame.java
import javax.swing.JFrame;
import javax.swing.JLabel;
public class BFrame extends JFrame {
public BFrame() {
setSize(800, 600);
JLabel label = new JLabel("BFrame");
add(label);
}
}Tudom, hogy gány a kód, de példának jó lesz.
-
eziskamu
addikt
Úgy rémlik, valaki pont ebből írt szakdolit, úgyhogy nem lehetetlen
Szerintem első körben egy egyszerűbb POP3-as klienssel kezdjél és utánna már IMAP és SMTP támogatás is jöhet.
Más levelezőprogram se tud sokkal több protokolt, inkább csak megspékeli mindenféle hitelesítési és titkosítási eljárásokkal.
De pl a freemail.hu is annyira faék, hogy telnettel is tudsz leveleket lekérni, ha ismered a parancsokat, de inkább használj megfelelő API-kat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest