Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
addikt
válasz
kzolee216 #2586 üzenetére
MPR futam kell még 3 (olyan aminél az MPR oszlopban zöld felfele nyil van):
és akkor a 3.47-es SR-rel következő szezonban feljebb léptet.
Vagy ha közben meg lesz a 4 SR, akkor szezon közben is.
Ha MPR futam nem akar összejönni, akkor MPR-es Time Trialt is mehetsz 4-et... -
bence1885
aktív tag
-
adrian360
őstag
válasz
kzolee216 #2524 üzenetére
[iracing fórumon] rákeresel a topikjára, ott soknál fent van, ha van szériánál ember, aki foglalkozik vele, ki szoktak rakni szavazásokat, vagy előre definiált rotációkat.
de van amit csak szimplán az iracing csinál meg, azt majd most a hét folyamán előzetesben kirakják.
melyik érdekelne ?illetve a forumról már összeszedték ami publikus, itt alul kiválaszthatod a 2025s1-et :
[https://schedule4i.racing/] -
biker
nagyúr
válasz
kzolee216 #2444 üzenetére
iracing official doksi van a szövegekről, hozzá lehet fűzni hangokat, wavban, egy hanghoz többet is és akkor random mondja azokat, pl tartsd fent, maradj fent, fent jobb, akármi
és van egy txt file amiben a szövegek és hangok kötése van.
de egy jobb csomag 3-5.000 audio file
-
adrian360
őstag
válasz
kzolee216 #2417 üzenetére
nem hiszem hogy az gép lenne kevés, nálam egy sima 4 magos tíz éves i5-ön 16 gb rammal megy a játék.vagy valami internet probléma, vagy háttér zabál valamit.
Optionsben kapcsold be az On screen displaynél a Network és System mutatást, és akkor vezetés közben megjelennek a diagrammok. és akkor nézd meg hogy melyik csík megy pirosba. ha a L-Q-E sárga/piros, akkor net probléma, ha C-S-P akkor gép probléma van.
-
JulesTS
addikt
válasz
kzolee216 #2092 üzenetére
MPR-nek meg kell lennie, vagy versenyeken, vagy Time Trial-okon kell részt venni olyanon ahol az MPR oszlopban kis felfele mutató nyilacska van.
Plusz:
Az SR meg 3 fölött legyen, akkor szezon végén feljebb rak, vagy ha 4-et eléred, akkor szezon közben is feljebb jutsz.
Az iRating-ot egyelőre ne sajnáld, mert minél nagyobb annál vérremenőbb küzdelmeket produkáló ellenfelekkel kerülsz össze. -
kzolee216
senior tag
válasz
kzolee216 #2091 üzenetére
SA3.55
IR 1446, bár most tuti jó nagy levonást kapok amiért ki kellett állnom a kamikaze miatt. Úgy kilökött, hogy körülbelül a versenyzők 50%-a rajtam törte gatyára magát úgy, hogy még zöldre se váltott a lámpa...
Igen, meg is kaptam közben a levonást. IR1328 lett, amit teljesen jogtalannak tartok... (így valszeg még több bolonddal futok össze majd a pályán) -
anulu
félisten
válasz
kzolee216 #2049 üzenetére
IRBG - iRacing buyers guide
ez az oldal erősen ajánlott! össze tudod sakkozni adott szezonba, hogy melyik pálya van meg, melyik sorozat érdekel, meglévő pályákon ha mondjuk 1 autót kell venned lehet, hogy 3-4 hétnyi sorozat megnyílik
pl Autodromo Internazionale del Mugello - iRacing buyers guide (irbg.net)sok sikert a Ferrarihoz! esőben kifejezetten
-
-Rolika-
senior tag
-
anulu
félisten
válasz
kzolee216 #2024 üzenetére
~1 éve kezdtem, road course-okon, merthogy érdekesnek tűnik, aztán rájöttem, hogy az oval az én világom. kb 5-6 pályát feleslegesen vettem meg...
amit érdemes fejben tartani, az a teljesített szezon. 12 hétből ha 8-on indulsz adott szériában, akkor
D, C: $4
B, A: $7
-et kapsz a szezon végén (max $10!), amit bármire elkölthetsz. pálya, előfizu.igen, drága. viszont vannak olyan pályák, amin sok futam megy (Barcelona, Imola, Monza, Hockenheim, Silverstone, Nürburgring), és vannak olyan autók is, amit több szériában is lehet használni. az elején sokba kerül, egy idő után viszont kb csak a havi előfizu és 1 (max 2) pálya negyedévente.
-
DiszNóÓl
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged