Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
válasz
kopekicsigo #1750 üzenetére
Tessék itt van a fájl, amit nem nyit meg:
[link]Nem kell semmi ördöngősség, szépen le van írva az itouch.hu-n, hogy hogy kell csinálni. Letöltöd ezt, itunesban, rányomsz a shift+restore-ra (én azzal szívtam meg, hogy az updatere nyomkodtam a shiftet, és ott tallóztam be úgy persze nem lett jó
,) betallózod ezt a fájlt. Felrakja az itunes, újra indul stb. Utána leszeded ezt a fájl: quickpwn. Ha esetleg nem indulna el, akkor frissítened kell a .net frameworkot:klatty
Miután elindítottad betallózod ugyan azt a firmwaret, amit már letöltöttél. Kiválasztod az ipodot, hogy mit szeretnél telepíteni (cydia, installer, új boot kép). Tovább nyomod, majd leellenőrzi a progi, hogy megeggyezik e a kiválasztott firmware, az ipodon lévővel. Ez eltarthat egy-két percig. Utána kiírja, hogy kapcsold ki a touchot. Ezután DFU-modeba kell rakni leírja, hogy hogy csinált. Amikor DFU módban van, akkor elindul magátok a jailbrake, 5-10 perc alatt kész lesz.Lényegében ugyan azt írtam le mint az itouch.hu-n, de remélem segítettem.
-
savoo
addikt
válasz
kopekicsigo #1745 üzenetére
Ne szenvedj ezzel a telepítési módszerrel.
Csináld így: [link]
És így 2.0.2-d lesz. -
savoo
addikt
válasz
xedamin #1725 üzenetére
Szerintem ez nem fedi teljesen a valóságot. Én úgy tudom, hogy azért kell a számla, hogy azzal úgymond igazold,hogy nem lopott a cucc. De nézz fel az istyle.hu-ra ott van leírás a garival kapcsolatba, de fel is hívhatod őket.
Ezt írják az oldalon:
Szervizünk dímentesen vállalja a világgaranciával értékesített, rendeltetésszerűen használt Apple berendezések (kizárólag Magyarországon is forgalmazott típusok) teljes ügyintézését és javítását, amennyiben a gép vásárlását igazoló számla rendelkezésre áll.
-
savoo
addikt
Sziasztok!
Azután érdeklődnék, hogy van-e esetleg olyan, aki innét vette az ipodját:
http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-BOXED-APPLE-IPOD-TOUCH-8GB_W0QQitemZ110271320615QQcmdZViewItem?hash=item110271320615&_trksid=p3286.m14.l1308Itthon eddig 59 körül találtam legolcsóbban, igaz ez csak egy pár ezressel olcsóbb, de abból a pénzből tudnék hozzá venni egy normális fülest..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest